david
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 645
Само кад прочитам плот, није ми доброEraserhead
Kada se zavrsilo, polako sam ustao, otisao da operem zube, legao i pitao se zasto mi je ovo trebalo.
Dejvid Linc nije za svakoga.
Svakodnevnica 🥲Само кад прочитам плот, није ми добро
"Henry Spencer tries to survive his industrial environment, his angry girlfriend, and the unbearable screams of his newborn mutant child."
😅
Али mutant child 😀Svakodnevnica 🥲
Nije.Eraserhead
Kada se zavrsilo, polako sam ustao, otisao da operem zube, legao i pitao se zasto mi je ovo trebalo.
Begotten? 😁Ne sećam se kako se zove film, ali bih prepoznao ime.
Pisao sam, izašao iz bioskopa posle 15ak minuta među poslednjima... prethodno gledao Auto-put i naravno ništa mi nije bilo jasno pa reko, daj da probam još jedan. Nisam znao da mu je to diplomski rad, mislio sam da je najnoviji 😆😆😆Eraserhead
AhaaКо, мађионичарка?
Одлична!
Nisam još odgledala Eraserhead, ali zato jesam Lynchov Inland Empire... majko mila topljenje mozgaEraserhead
Najwtf film koji sam gledao.Nisam još odgledala Eraserhead, ali zato jesam Lynchov Inland Empire... majko mila topljenje mozga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari