Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

To je moje generalno iskustvo sa A1 u par poslovnicama ..Ako su dobre volje ponudice ti 30 % na neki plan ...Nula zelje da te privuku ili daju nesto povoljnije ...
U Y je situacija da se polome, ali mi nudili sve neke pakete ludilo skupe 4 do 6 000 u radnji bez popusta i to bez telefona.

A1 ima neke jeftine pakete po 2 i nesto 3. Meni je u radnji taj neki lik reko to je ceo paket sa uredjajem. Očigledno me nije lepo razumeo s obzirom kako me otkacio.

Da li app ne radi samo meni ili jos neko ima problem sa njom? Pre 2-3 dana je normalno radila.

Neće raditi do sutra u 06:00 zbog održavanja. Više puta je (meni makar) iskakalo obaveštenje pri otvaranju aplikacije.

EDIT: Okačeno je i obaveštenje na sajt.

Imam A1 promo kod za 20% popusta na mesečnu pretplatu za nove korisnike do kraja ugovorne obaveze (i korisnik i ja dobijamo popust). Ako nekome treba, neka mi se javi u DM.

Zdravo svima,
Planiram da pređem na A1 postpaid i tražim nekoga ko ima vaučer za preporuku prijatelja (20% popusta za oboje).

Istekao mi je Yetel ugovor. Svako me obnavljanje ugovora frustriralo zbog veće cene za istu uslugu. Nisam imala živaca za foru prelaska u drugu mrežu da bih dobila Anti atrittion ponudu
Sada sam rešila, prelazim u A1, bila bih zahvalna na promo kodu 20%

Samo napomena, ako ste već nekom dali vaučer kod i već dobili popust, nema potrebe da dajete svoj drugi vaučer kod jer više popusta od tih 20% nećete dobiti. Pustite nekog ko nije dao svoj kod da pošalje i dobije popust i on(a).

Kada sam bio u A1 ponudili su mi vaučer od 30% za prelazak koji ne moze da se kombinuje sa ovim od 20%..imaju toga ali se prave ludi tipa imamo samo par komada mesečno itd.. Meni su u Zemunac dali bez problema ali sam dobio kontra ponudu od Yettel

Koja je trenutna ponuda? U mtsu sam, paket mi je 1600 dinara, imam 30 gb interneta, on mi je jedino i bitan. Presao bih ukoliko postoji bolja ponuda za istu cenu.

Koja je trenutna ponuda? U mtsu sam, paket mi je 1600 dinara, imam 30 gb interneta, on mi je jedino i bitan. Presao bih ukoliko postoji bolja ponuda za istu cenu.
Ako ti je bitno da u svakom trenutku imas net bolje nemoj, ja sam iz yetela preso i posto sam stalno u kolima i idem negde mogu ti reci da je dosta losiji signal i net se cesto gubi, sa yetelom toga nikad nije bilo.

Da li je sada moguce dobiti 50% za obnovu ugovora u A1? Imam paket koji je istekao rpe par godina, prebacio bih ga na onaj Neo 10, ali mi nude maksimalno 1500rsd na 2 godine. Ja se zainatio za 1000rsd da ga dobijem 😀

Istekao mi je Yetel ugovor. Svako me obnavljanje ugovora frustriralo zbog veće cene za istu uslugu. Nisam imala živaca za foru prelaska u drugu mrežu da bih dobila Anti atrittion ponudu
Sada sam rešila, prelazim u A1, bila bih zahvalna na promo kodu 20%
Mislim da preko A1 aplikacije i zajteva za prenos broja bude bolja opcija.
Ja sam na Moj A1 podneo zahtev za prenos broja sa Yetela i dobio 40% popusta ma pretplatu.
Verovatno postoji jos povoljnija opcija ali i ova je duplo bolja o Vase a bez cimanja i sekiracije.
Popunio br telefona i pozvali narednoh dana

Ja sam hteo preći iz MTS-a u A1 i dobio dobru ponudu od A1, a onda me zvali iz MTS-a i dali mi 800 gb interneta neograničeni minuti i poruke + sve app free i 21Gb interneta za zonu 0 i 6Gb za roming za 970 dinara prvu godinu i 1800 dinara drugu godinu, paket Soko lite i trajaće mi do februara.

Dobio sam Yettel 30 za 1650 din 18 meseci + 1 din 6 meseci ..MIslim da je to solidan deal ako si u ovom rangu potrosnje ..Bio sam u Yettel i hteo da predjem na A1 ..Cini mi se da MTS daje solidne ponude bar po iskustvim korisnika

Dobio sam Yettel 30 za 1650 din 18 meseci + 1 din 6 meseci ..MIslim da je to solidan deal ako si u ovom rangu potrosnje ..Bio sam u Yettel i hteo da predjem na A1 ..Cini mi se da MTS daje solidne ponude bar po iskustvim korisnika
U Yettelu imaš Yettel Extra+ u tom paketu dobijaš 30 gb interneta +4 gb zapadni balkan za 999 dinara

Samo napomena, ako ste već nekom dali vaučer kod i već dobili popust, nema potrebe da dajete svoj drugi vaučer kod jer više popusta od tih 20% nećete dobiti. Pustite nekog ko nije dao svoj kod da pošalje i dobije popust i on(a).
Ne može da se dobije 2x20%?
Koja je onda poenta dva vaučera po korisniku?

Ne radi mi se to. Imam 4 pretplate kod njih, ne razumem zasto toliki autizam da sad ja moram da podnosim zahtev za prenos u drugu mrezu pa da mi oni nude da ostanem nazad, ko na pijaci... Znam da si u pravu.

U Yettelu imaš Yettel Extra+ u tom paketu dobijaš 30 gb interneta +4 gb zapadni balkan za 999 dinara
To sam mislio ali prica komplikovana ...Imao sam paket koji sam skinuo a ne mozes na manji paket ...Ovo sto sam uzeo ima negoranicene pozive i vise za Zapadni Balkan i neogranicene mreze...To mi cale cepa pa nisam hteo da rizikujem neke dodatne troskove ...Nisam gadjao najnizu cenu nego nesto je naprakticnije ...

Ne radi mi se to. Imam 4 pretplate kod njih, ne razumem zasto toliki autizam da sad ja moram da podnosim zahtev za prenos u drugu mrezu pa da mi oni nude da ostanem nazad, ko na pijaci... Znam da si u pravu.
Isto iz razloga sto su oni salterski prozori nisko ...Davno je to neko objasnio ...to je zato kada dodjes tamo da moras da se poklonis i savijes kicmu ...skoro da moras da kleknes 🙂

Mozda kod MTSa uzmem ovaj Sve super prepaid od 30 dana. Treba mi za ceru, taman da se ne razmisljam, a ima svega vise nego dovoljno.

Najvise me to nervira, lepo odes ljudski i prave te na debila da ne moze i onda kad podneses zahtev onda moze sve.

Niko normalan to ne razume, ali su jednostavno takvi. Čak ih pitao, fore radi i naravno da nemaju nikakav odgovor.
Da vam kažem pošto malo znam kako to funkcioniše. Operater na šalteru (ili ako zovete) može vam dati samo ono što mu je rečeno ili da odstupi malo od toga.
Međutim kada hoćete da pređete kod drugog operatera onda radi druga služba koja ima više mogućnosti da vam ponudi samo da bi vas zadržali.

Da vam kažem pošto malo znam kako to funkcioniše. Operater na šalteru (ili ako zovete) može vam dati samo ono što mu je rečeno ili da odstupi malo od toga.
Međutim kada hoćete da pređete kod drugog operatera onda radi druga služba koja ima više mogućnosti da vam ponudi samo da bi vas zadržali.

Nikada mi neće biti jasna ta poslovna politika, gde ne nagradjuješ staž (vernost) korisnika.
Ma politika im je da uzmu novac !
Evo vam jedan lak primer: imam pri peid kartice kod svih operatera a i post peid.
E sad jadac, umesto da me nagrade oni posle 2 meseca i 3 meseca ako ne uplatiš em što te blokiraju UZIMAJU i novac.
Proverio sam i zapadne države to ne dozvoljavaju a neke čak i ako ugasiš karticu imaš godinu dana da podneseš zahtev za povraćaj para.
Najnovije u A1 oni su trenutno najgori po pitanju toga. Od skoro ne samo da ti blokiraju odlazne pozive nago niko ne može ni da te zove.
Jednom rečju Može im se. E onda zašto ne bismo i mi bili (bezobrazni) jednostavno pametni i pokušali da uzmemo nešto mnogo bolje od onoga što nam nude.
Podneseš zahtev za prelazak u drugu mrežu i garantovano će vam dati mnogo bolje uslove samo da ostanete kod njih.
Izvinjavam se na dugom postu ali morao sam !

Treba mi vaucer za 20% za drugara, ako neko ima nek mi pusti pp 🙂

Mali problemčići u Italiji, kao prošli put kada sam pisao za Mađarsku. Sim (fizički) prosto ne dozvoljava konekciju na mrežu koja nije njima poželjna,recimo u ovom slučaju Vodafone, gde na plaži nemam 5g a 4g konekcija mi radi na 0,17 mbps. Onda sledi podrška preko fejsa (profesionalni, za pohvalu), resetovanje mreže sa njihove strane, restart telefona, vađenje sim, avio režim, i tako jedno 10ak puta dok ne dozvoli prelazak sa Vodafone na Iliad recimo. Do čega je ne znam, ali hrvatska prepaid a1 bez problema na istom uredjaju u sim2 slotu prelazi bez problema i cimanja podrške sa mreže na mrežu. Takođe deluje da je po difoltu na automatskoj odabranoj mreži uključen neki limit brzine,kažu da nije, ali deluje kao da jeste jer u više gradova u Italiji na više mesta brzina na Vodafone it ne ide preko 10. Tek nakon ručnog biranja mreže, na iliadu ili windu ide preko. Čudni problemčići, srećom rešivi.

Prilozi

• Screenshot_20260803_123248_com_android_phone_NetworkSetting.webp
    Screenshot_20260803_123248_com_android_phone_NetworkSetting.webp
    28.6 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_20260803_123217_com_android_phone_NetworkSetting.webp
    Screenshot_20260803_123217_com_android_phone_NetworkSetting.webp
    18.5 KB · Pregleda: 25
Nazad
Vrh Dno