Šta je novo?

Gde ste poslednji put bili na odmoru i kada?

• Začetnik teme Začetnik teme k1z4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u maju gran canaria za par dana idem ada bojana treba mi odmor da se iskljucim onda novembar gran canaria opet ( tamo sam ziveo pa mi je kao druga kuca) za novu godinu idem tajland. sva kanarska ostrva su lepa i svako je specificno, lanserote ima najlepsi pesak frueventura predivne plaze sa pescanim dinama kao i gran canaria el hero i la gomera cist hedonizam nema turista ..... treba obici scvakako. kanari su jeftiniji od beograda

@Vuletaa
Pre neku godinu sam bio u Sarajevu, parkirao sam gde sam stigao, nikakav problem nisam imao...
Cevape sam jeo i kod Ferhatovica i kod Zelje. Zeljo mi je bio ukusniji.

Sledeće nedelje idemo na rafting u blizini Foče, izlazimo u nedelju do 10 pa sam mislio da svratimo u Sarajevo i provedemo taj jedan dan u Sarajevu. Uveče bi krenuli kući. Pošto nikad nisam bio, šta treba obići? I pitanje za parking, gde bih mogao parkirati?
P.S. dajte preporuku i za hranu 😀
Ja sam prosle godine tako. Sa raftinga pravo u Sarajevo.

Sto se cevapa tice, preporuka coveka Sarajlije (ranije kada sam isao kod njega sam uzeo stan na dan) Cevabdzinica Zmaj Hrasno. Malo dalje od centra, ali kvalitet iznad onih pregorelih u Bascarsiji..

Na zalost, pivnica u okviru Sarajevske pivare ne radi nedeljom, tako da za tako na brzinu uglavnom samo cevapi i Bascarsija..

Pulja, vratili se juče. WizzAirom iz Sofije za Bari. Smeštaj je bio u Đovinacu, prelep gradić 10ak km severno od Barija, jedina šteta je što nema plaža, ali je ovako baš simpatičan. Rentirali smo auto i prešli oko 1300km za sedam dana. Obišli Bari, Pogliano al Mare, Monopoli, Alberobello, Locorotondo, Leće, zaboli smo i neku prelepu plažu na drugoj strani oko Pulsana, kupali se na plažama od Tranija do Tore Kane. Jedino od planiranog nismo videli Materu i ja sam imao želju da se okupam negde oko Porto Cesareo sa druge strane, ali smo kasno završili sa obilaskom Lećea i bilo mi je previše da vozim. Sve u svemu bilo je baš lepo. E da, u Lećeu smo videli Džeremi Klarksona i neku plavu gospoju.

Nazad
Vrh Dno