Neces biti beta,samo stabilna verzija.Da li ce biti bete za One UI 9 za S25U u members aplikaciji ?
Da, od julskog ažuriranja.Da li je neko još primetio da je slabija baterija na Galaxy S25 modelu u poslednja dva meseca? Baterija je na 100% zdravlja.
Има, пређеш на S26, и онда си миран док не изађе S27🙂.Da li ima nekog rešenja za to? Da li se Samsung oglašavao povodom toga?
Ako pod "sve" podrazumevaš i snimanje razgovora, nisam siguran da postoji CSC koji je za EU, a da to radi.Koji eu csc treba stavit da sve radi ok? Znam imaju neke regionalne razlike
Ja se vratio pre par meseci na EUY + shizuku + shizucallrecorder. Snima ok, jedino ne prepoznaje kontakte iz imenika već samo piše broj i vreme kao naslov audio fajla. Tako da sada imam i snimanje razgovora i podatke o bateriji 🙂Ako pod "sve" podrazumevaš i snimanje razgovora, nisam siguran da postoji CSC koji je za EU, a da to radi.
Ja sam se odrekao podaka o bateriji zarad snimnja.
Verujem da on sve vreme beleži podatke o bateriji, pa bih novom promenom CSC mogao da ih proverim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari