Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Treba mi net i tv ili samo net ponuda, Kraljevo, istekao SBB

Potrebna ponuda za Orion Biznis. Imam PIB.
Na lokaciji je koriscena Orion optika dok nisu otkupljeni.

Istice ugovor u SBB, imam uslova za optiku mts, a1... Trazim najbolju ponudu. Beograd

Potrebna ponuda za A1 Kucni net, lokacija Beograd

Potrebna ponuda za kablovski SBB, internet + TV. Može i jači paket. Lokacija Novi Sad.

Pokrenut raskid ugovora na SBB posle nekoliko godina korišćenja bez UO. U pitanju je zgrada u Bg, gde ima samo SBB koax. Ako ne ponude 12m za dinar, uzeli bi A1 5G Kućni Net Duo. Koja je najbolja ponuda za ovu uslugu?

Istice mi ugovor sa Yettelom za optički internet sledinom avgusta, pa neka me kontaktiraju agenti sa najboljim ponudama za optički net. Karaburma je u pitanju. Čini mi se da imam mogućnost priključka kod svih provajdera...

A1 opticki net. Paket 2700 din. Do sada nije bilo provadjera na adresi. MTS infrastruktura. Ukoliko moze neko od agenata da ponudi prvih 9 meseci free neka me kontaktira.
0601844622 Novi Sad Rotkvarija.

Ističe ugovor u Supernovi za 20 dana. Trenutno superplan 3s sa Hbo+ uključenim u paket. Optika supernovina. Pa neka se jave agenti sa ponudama. Ako nudite kao u poslovnicama ništa se ne javljate. Samo dobre ponude. Lokacija Raška.

Istekao mi je ugovor za mobilni kod Yetela, prebacio sam se danas na dopunu. Treba mi što više interneta i razgovora. Može da me kontaktirate na PM

Pozdrav svima. Tražim najbolju ponudu za SBB na području Senjaka. Molim agente da mi se jave preko PP.

Istekao mi je ugovor u SBBu, imao sam Digitalni EON Premium paket. Trebaju mi ponude za isti/ekvivalentan paket (da ima dobar VOD, HBO i HBO aplikaciju) uz neku dobru promociju. A1 nažalost ne dolazi u obzir jer nemaju Minimax u paketu kanala, a dete gleda skoro isključivo njega.

Pozdrav, želim da uvedem optički internet, bez TV samo net, po mogućstvu bez ugovorne obaveze. Bežanijska kosa i u zgradi koliko vidim postoji infrastruktura Yettel, Orion, Mts.

Potrebna ponuda za optički net u Subotici. Raskinuo sam ugovor sa Yettelom nakon 2 meseca korišćenja.

Истекао уговор са суперновом. Потребна понуда за интернет и тв. Ниш - Црвени Крст - Бранко Бјеговић.

Hteo bih da pređem na A1 sa SBB, jer mi je već i mobilni paket kod njih, a i prešao bih na optiku napokon. Pozvao sam broj sa sajta, nude samo 15% popusta. Vidim da mnogi članovi spominju mesece koje su dobili gratis. Da li neko možda ima svoj kontakt na A1 agenta prodaje? Hvala unapred ako neko ima informaciju!

Nazad
Vrh Dno