Šta je novo?

Laptop Koji laptop za 50 000 din?

Koji laptop kupiti?

veljkoka

Slavan
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poena
445
Sestra bi da kupi laptop, najvise kancelarijski rad, malo nesto multimedija. Da li neko prati nase trziste trenutno, sta mi preporucujete za taj novac u nasim radnjama? Budzet je 50 000 din.

Iskreno, slabo a da je novo, za tu cenu bih pre pojurio neki polovni u okolini. Proveri da se nije nadula baterija itd... Nov do 50k je kao da juriš auto do 500e...

Ma znam ja to, ali iskreno, ne bih ja da se bakcem sa tim ako nesto ne bude u redu, naucio sam tezim putem da to nikako ne treba raditi, ima domaca garancija , ako nesto bude nosi u prodavnicu, vise nikada za druge te kombinacije, mirnija glava....

Onda nek juri bar sa 16gb rama. A za garanciju će svakako da joj kažu da radi po specifikacijama....

Ma znam ja to, ali iskreno, ne bih ja da se bakcem sa tim ako nesto ne bude u redu, naucio sam tezim putem da to nikako ne treba raditi, ima domaca garancija , ako nesto bude nosi u prodavnicu, vise nikada za druge te kombinacije, mirnija glava....
50.000, квалитет израде је лош. Препоручио би десктоп за тај новац
Hp 255 g10 odlična mašina, krajem prošle godine je bila 36k na Ananasu...
Крта је то пластика. За мало пара тешко ће то ваљати кад истекне гаранција
А и HP има лоше батерије

Poslednja izmena:
Hp 255 g10 odlična mašina, krajem prošle godine je bila 36k na Ananasu...
Bolje reci prihvatljiva masina jer za taj novac odlicnu ne mozes naci. Ako polovno nije opcija, onda je to neki maksimum koji se moze izvuci.

Kao sto rece Diamond - plastika loseg kvaliteta ali nema lufta za nekim zahtevima u toj ceni.

Ne znam za 50000 imas HP 830 G10 nov sa kutijom i folijom sa procesorom i5 1335u ali eto iz inostranstva je pa je "polovan" zbog toga i garancija pitanje je da li je ostvariva , ja sam inace uzeo pre par meseci ekstra je laptop kao iz radnje.

Ja bih cak preporucio da u ovom slucaju ako pije vodu uzme tablet Xiaomi Pad 8 (on je u budzetu) i mozda doplati tastaturu za isti. Snadragon 8, baterija koja ce duze trajati od bilo kog laptopa u tom budzetu, lepsi ekran. Sa tastaturom moze verovatno da se radi komotno (ona na preklop). Naravno ipak je ovo android ne windows, ali ako samo radi office (samo logovanje kroz postojeci MS 365 account), ne vidim neke preterane prednosti laptopa u odnosu na ovo. Plus za mutimedije uzivanje. Kupis u zvanicnoj radnji koje ima po svakom trznom centru (mozda sacekas neki popust).

Nazad
Vrh Dno