Šta je novo?

Motorola se vraća sa velikim Android-om na koji ni vodeći brendovi nemaju odgovor

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Motorola-Edge-70-Max-_2.webp

Motorola se vraća sa velikim Android-om na koji ni vodeći brendovi nemaju odgovor​

Motorola Edge 70 Max donosi bateriju od 7.100 mAh i 90 W brzo punjenje, bolje nego što nude aktuelni Samsung Galaxy modeli

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...om-na-koji-ni-vodeci-brendovi-nemaju-odgovor/

Lepo je videti da se Motorola ponovo ozbiljno vraća. Čist Android, odlična autonomija, brzo punjenje i normalne cene su ono po čemu su oduvek bili prepoznatljivi. Ako nastave ovim tempom i dodatno unaprede softversku podršku, konkurencija će imati ozbiljan razlog za brigu. 💪📱

Motorola... Uzalud ... Prošlost

Motorola je bio vodeći Američki proizvodjač komunikacione opreme. Dovoljno je reći koristi ga Nada, američka policija i američka vojska. To je jedini američki brend koga je kupila najjača kineska firma za proizvodnju kompjutera Lenovo. Mnogo su uložili u modernizaciju i pokušali su prodavati mobilne na Američkom tržištu pod imenom Lenovo, ali brzo su shvatili da da je Motorola već izgradnje brend i brzo su se vratili da prodaju mobilne pod originalnim brendom Motorola na šta su imali pravo. I sve je krenulo na bolje. Stekli su imidž da prodaju mobilne pre svega jako izdržljive, robusne i sa jakim baterijama. Nisu podlegli podilaženje tržišta sa posebno jakim kamerama, boji, dizajnu, i bilo čemu. U nijednoj oblasti ne ističu nešto posebno već pre svega kvalitetom i izdržljivošću. Zato i ne ulaze u prvih 5 mesta po broju proizvedenih primeraka ali zato imaju svoje stalne kupce koji znaju šta je Motorola. Tržištem donekle i razumem jer mobilnim vlada pre svega mladji svet koji nije nikad čuo za Motorolu. Tu spada i ja koji koristim za 25 g. isključivo Motorolu već 5 modela sam promenio i prezadovoljan sam. Moja je deviza ,,uvek i samo Motorolu,,. Verujem da je njihov novi model u vrhu svoje klase. Trebam napomenuti da je Motorola poznata i po tome što svoje modele prodaje po nižoj ceni koji su u istoj klasi sa konkurencijom i uvek nudi nešto više performanse od konkurencije. S ovim se neće složiti ljubitelji mobilnih od drugih proizvodjača ali osobe koje koriste godinama isključivo Motorolu znaju o čemu pišem i siguran sam da će se sa tim složiti.

Nazad
Vrh Dno