Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Potreban agent A1 mreze za skalpanje 2 ugovora na 24 meseca, neo super sa 50% popusta.

Ja dobio popust za Neo Pro na 40%, prva ponuda je bila na 30% pa ukoliko garantujem siguran prelazak sa mts na A1 odobriće i 40%.
Verujem da 50% dobijaju korisnici A1 koji nakon završetka UO "zaprete" odlaskom kod drugog operatera.

Da li moze neko da podeli šta je dobio kao benefit za ostanak u mts mrežu nakon završetka UO?

Ugovor u Yettelu mi istice 30.07. paket je Mobile M. Treba mi povoljna ponuda za produzenje ugovora uz isti paket.

Istekao ugovor kod Yettel...glledam da predjem u A1 Neo 50 ili MTS 5ica S sa 50% popust pa tokom ugovorne obaveze.

Dugogodišnjem korisniku MTS usluga istice ugovor kroz koji dan. Molim agente MTS-a ili A1 da se jave sa ponudama. Hvala

Zdravo,

15.08. ističe mi ugovor za BOX4 zlatni paket (mobilni neograničeno, tv sve, internet optika 1Gbps) kod mts-a i prešao bih u Yettel. Kod MTS-a imao 24 x 50% mesečne cene. Potrebna ponuda za mobilnu, internet, tv (premium) i opciono i fiksni, mada mi je on najmanje bitan.

Pozdrav.

Potrebna mi je ponuda za optički Internet, a TV u zavisnosti od ponude. U obzir dolaze A1, Yettel&SBB.

Nazad
Vrh Dno