Šta je novo?

EON browser/mobilna/tablet aplikacija (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Hvala 😊 ima još dosta da se ispegla - po mom mišljenju aplikacija je na oko 80-85%. Treba nam što više informacija, predloga, uočenih bagova, sve ćemo probati da rešimo, najbolje je preko aplikacije u support da pišete, dobijamo te poruke sa log fajlom - preko toga smo i našli većinu grešaka koje smo popravili.
BTW za poslednjih 24h aplikaciju je koristilo preko 400 ljudi, instaliralo preko 2000 - najviše iz Rusije, Brazila i Ukrajine (varijanta bez EON-a) Srbija na četvrtom mestu

Steta....ja zaboravio podatke za logovanje u eon app 😣
Svaka cast nesatom za ovo sto si uradio.

Hvala 😊 ima još dosta da se ispegla - po mom mišljenju aplikacija je na oko 80-85%. Treba nam što više informacija, predloga, uočenih bagova, sve ćemo probati da rešimo, najbolje je preko aplikacije u support da pišete, dobijamo te poruke sa log fajlom - preko toga smo i našli većinu grešaka koje smo popravili.
BTW za poslednjih 24h aplikaciju je koristilo preko 400 ljudi, instaliralo preko 2000 - najviše iz Rusije, Brazila i Ukrajine (varijanta bez EON-a) Srbija na četvrtom mestu
Moram i ja da pohvalim aplikaciju. Odlično radi, već smo se čuli i preko privatne poruke i brzo si dodao mogućnost dva EON naloga 🙂

Mislim da je ovo sve malo offtopic. ima posebna tema za ovu app. I vise bi znacilo da sve bude u toj temi nego razbacano po eon/yettel/mts temama.

nastavak priče isključivo u odgovarajućoj temi:

svaki naredni off-topic u vezi ove aplikacije može dovesti do udaljenja sa teme

Znači više neće biti univerzalne aplikacije ako prave posebno za svako tržište.I ove nisu pod UG izgleda da razdvajaju tržišta izgleda da se i njima sprema prodaja.

Mi smo na poslu pre koji mesec potpisivali ugovor za yettelom, ja ih pitao zašto prosto ne preuzmu eon aplikaciju koja stvarno kida koliko je dobra (nisam znao da nije prodata yettelu), oni mi rekli "pravimo nešto još bolje od eona i yettel tv aplikacije". Odmah sam izgubio nadu da će imati krštenu tv app..

Pa, ovo razdvajanje aplikacija po zemljama bi mogao da bude nagoveštaj da možda kupe EON platformu od UG za našu zemlju, samo što bi bila pod nekim njihovim imenom. Meni ovo razdvajanje EON aplikacije liči na neku podelu imovine i onda prodaju.

Nazad
Vrh Dno