Serija, u suštini kao i svaka Kingova ekranizacija: smuti,prospi i nadaj se najboljem.
Znao sam i ranije da se razočaram u adaptacije Kingovih dela (mada su i onda dana daleko od vrhunca književnosti ali su opet na neki način zanimljiva) kroz serije ali je Under the Dome bio kap koja je prelila čašu i opredelila da više ne gledam iste.
Po meni je sasvim dobro ispala jedino 11.22.63 i to čak i uprkos tome što u njoj glumi jedan od meni neomiljenih braće Franko što je samo pokazatelj da je serija bila u najmanju ruku OK.
Nije lepo ostaviti Mary Elizabeth Winstead (😍😍😍) i Carrie Coon da čekaju 😅@shamanNS boli te uvo, neće Fargo nigde pobeći
Meni upravo suprotno, šteta sve dobra imena, silim se gledati. Ne drži me dalje.Cape fear
Auuu, ostavila me serija bez daha, cista desetka, nisam ni sumnjao kada sam video da su Spilberg i Cortese producenti,a glumacka ekipa predvodjena Javier Bordenom i ostalima odradila maestralno posao
U finalu je višak poslednjih 10-15.min.Meni je isto jako dobra bila osim finala koje je tragikomično i u potpunom disbalansu u odnosu na kompletnu seriju.
Midnight Mass veoma mi se dopalo, za koplje bolje nego Widows Bay.
Hamish Linklater i Samantha Sloyan gluma 10/10, ostali manje više isto dobri ali ovo dvoje pogotovo Samantha maestralna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari