Šta je novo?

Pravljenje muzike uz pomoć AI

Да ли сте тестирали нови Flow Music (Гоогле производ) који може се рећи одлично ради посао на платформи Lyria 3.5 баш се види напредак јако озбиљан посао ради, а жанрове, стилове као и вокале добро примећује, чак и на једноставном промпт-у даје добре резултате. https://www.flowmusic.app/

Poslednja izmena:
Znači ovaj Suno je postao takvo smeće da ozbiljno razmišljam da otkažem pretplatu. Nema šta nisam pokušavao, konstantno mi ubacuje neke gluposti u pesme....

Znači ovaj Suno je postao takvo smeće da ozbiljno razmišljam da otkažem pretplatu. Nema šta nisam pokušavao, konstantno mi ubacuje neke gluposti u pesme....
Na šta konkretno misliš? Ja u poslednje vreme samo retro narodnjake pišem i jedino što nikako ne mogu da ga nateram je da mi uvod skrati nego uvek napravi uvod od 40+sekundi.

Ljudi, komande su bitne. Naravno, kada mu daš stil on povuče obično iz tog žanra gde vidi da je intro dug.

Mene nevira kada krene sa glasovima pre nego što udje u verse 1 ali sam ga i tu ukrotio.

Da bi se dobila savršena verzija, treba baš da te ubode. Mene obično treba preko 150 generisanja xD

Naravno, tu je uključeno i da moram menjati svoj tekst zbog flowa. Na kraju to ispadne topka.

Evo jedne i od mene 😄 U ovoj sam IT terminologiju baš terao do maksimuma. 😂
Jedna od mojih retkih pesama na našem jeziku.

Poslednja izmena:
Ljudi, komande su bitne. Naravno, kada mu daš stil on povuče obično iz tog žanra gde vidi da je intro dug.

Mene nevira kada krene sa glasovima pre nego što udje u verse 1 ali sam ga i tu ukrotio.

Da bi se dobila savršena verzija, treba baš da te ubode. Mene obično treba preko 150 generisanja xD

Naravno, tu je uključeno i da moram menjati svoj tekst zbog flowa. Na kraju to ispadne topka.
Ma zadam je njemu da intro bude i kratak i max 10 sekunde ali nista.

Na šta konkretno misliš? Ja u poslednje vreme samo retro narodnjake pišem i jedino što nikako ne mogu da ga nateram je da mi uvod skrati nego uvek napravi uvod od 40+sekundi.
Mislim na to da mi ubaciva glasove u intro tipa "Opaaa", pa onda neko arapsko zavijanje, čak iako mu naglasim da ne ubacuje. Onda ubacuje instrumente koje naglasim da ne ubaci, ma ubacuje sve živo, uopšte ne ferma prompt ni 10%. Nema šta nisam pokušavao, i vidim da nisam jedini koji ima ovaj problem, i mislim da su nešto debelo zaebali.

Nazad
Vrh Dno