A1 mobilni net? + Adguad DNS = ne radi A1 TV usluga niti pristup Moj A1.na mobilni A1(sa adguardom)
Koristite aplikaciju umesto dns pa ce sve raditi...A1 mobilni net? + Adguad DNS = ne radi A1 TV usluga niti pristup Moj A1.
A to je , zato mi godinama ne radi moj A1 aplikacija na mobilnom netu a na wifi sve normalno.A1 mobilni net? + Adguad DNS = ne radi A1 TV usluga niti pristup Moj A1.
Opet, ovo je samo kod mene, ne garantujem da će raditi i kod vas.#xploretv A1 bez A1 DNS:
10.234.64.158 xploretv.rs web.xploretv.rs cdn.xploretv.rs
10.234.64.132 edg-orb-ott-bg1-1.xploretv.rs
10.234.64.133 edg-orb-ott-bg2-1.xploretv.rs
10.234.64.134 edg-orb-ott-bg3-1.xploretv.rs
10.234.64.135 edg-orb-ott-bg4-1.xploretv.rs
10.234.64.136 edg-orb-ott-bg5-1.xploretv.rs
10.234.64.137 edg-orb-ott-bg6-1.xploretv.rs
10.234.64.139 edg-orb-ott-bg1-2.xploretv.rs
10.234.64.140 edg-orb-ott-bg2-2.xploretv.rs
10.234.64.141 edg-orb-ott-bg3-2.xploretv.rs
10.234.64.142 edg-orb-ott-bg4-2.xploretv.rs
10.234.64.143 edg-orb-ott-bg5-2.xploretv.rs
10.234.64.144 edg-orb-ott-bg6-2.xploretv.rs
37.19.105.83 asmp.a1.rs
UfffKoristim A1 net i TV otprilike tri nedelje i danas sam prvi put hteo da se ulogujem na moj A1 stranicu, kao i na https://xploretv.rs/login, da vidim kako to sve radi i dodam laptop kao drugi uređaj za gledanje, ali nikako ne uspevam da se ulogujem.
Kada otkucam mejl i lozinku na moj A1 stranici, samo se vrti onaj crveni kružić u sredini i ništa neće da se učita.
Na xplore login stranici, neće ćak ni to, prijavljuje mi pogrešnu lozinku ili user name, a trebalo bi da je ista kao za moj A1 logovanje.
Jedino što sam uspeo da uspešno promenim lozinku, ali to nije pomoglo.
Nisam probao xplore aplikaciju, samo sve ovo isto na telefonu, sa više browsera, ali dešava se ista stvar.
Zna li neko gde grešim ?
Ovo ^ moze da lici na DNS problem, ali ne mozemo da tvrdimo sigurno iz opisanogKada otkucam mejl i lozinku na moj A1 stranici, samo se vrti onaj crveni kružić u sredini i ništa neće da se učita
Ovo ^ vec mogu da tvrdim da nije DNS nego upravo to sto pise - pogresna lozinka. Nisam uspeo da utvrdim da li vazi za sve ili samo za neke od nas, ali meni se ne sinkuje Moj A1 lozinka na Xplore TV kad je promenim. Procitaj ovde vise o tome, pa zovi support: https://forum.benchmark.rs/threads/a1-optički-internet.496259/page-80#post-7767116 meni su je poslednji put sinkovali odmah u toku poziva dok smo jos bili na vezi, znaci jedan klik sa njihove strane. U medjuvremenu, da potvrdis, probaj da se ulogujes u Xplore TV sa starom lozinkom pre promene na Moj A1 ili bolje reci sa prvom lozinkom koju si postavio za Moj A1 i istovremeno poslednjom koja ti je radila za Xplore.Na xplore login stranici, neće ćak ni to, prijavljuje mi pogrešnu lozinku ili user name, a trebalo bi da je ista kao za moj A1 logovanje.
Hvala ti za detaljan info, nisam ništa dirao oko DNS, prosto sam pokušao da se ulogujem, ali nije išlo.+ Kad sam tek poceo sa A1 (mesec dana unazad otprilike) mi se desavalo da sam vise puta menjao lozinku na Moj A1 i isto kao i ti imam misao u glavi da sam je uspesno promenio, a onda pricam sa supportom i ona mi tamo kaze da ne vidi uopste da sam menjao lozinku, kao da je nisam ni meenjao, dok nije isto nesto cacnula, pa mi stigao mejl dobrodoslice posle par sati, pa su mi se od tada i promene lozinke zaista reflektovale (ulogujem se sa novom lozinkom, stara vise ne radi, kao sto je i ocekivano). Ali ovo u mom slucaju vazi samo za Moj A1, jer kao sto rekoh ne sinkuje mi se promena na Xplore i kad promenim na Moj A1, na Xplore ostane stara lozinka da radi. Zanimljivo su bagoviti, al su jeftini 😂️
Pa rekoh, probaj za pocetak da se ulogujes na Xplore sa starom lozinkom.Hvala ti za detaljan info, nisam ništa dirao oko DNS, prosto sam pokušao da se ulogujem, ali nije išlo.
Promenio lozinku, opet ništa.
Od drugih provajdera, nemam ništa sve mi je na A1, ali proveriću i to.
Svakako ću ih pozvati i nadam se da će support ovo da reši, kako si i napisao.
Mogu da potvrdim da i kod mene ovaj domen daje ovaj IP:Od pre neki dan sam i ja na A1 optici + tv.
Hteo sam da vidim mogu li da ga nateram da ne koristim na windowsu njihov DNS a da mogu da pristupim moja1 i da gledam xploretv na kompu sa drugim DNS.
Pohvatao sam IP adrese adresa koje se koriste (browser, inspect, network, pa naziv domena koji se poziva i onda ping te adrese, dok koristim A1 DNS) i na mojoj lokaciji (možda je kod vas drugačije) i dodao u hosts fajl i to sad sve radi sa ne A1 DNS:
Opet, ovo je samo kod mene, ne garantujem da će raditi i kod vas.
Opcija sa adguard kojem se kaže koji DNS da koristi za specifičnu adresu/domen je lakša varijanta kad ne koristite A1 DNS, kao što je napisano na https://forum.benchmark.rs/threads/a1-optički-internet.496259/post-7768447
37.19.105.83 asmp.a1.rs
Može i vikendom. 🙂Sad sam se setio, bio je radni dan ovo sto sam pisao gore kad su mi poslednji put sinkovali jos dok sam bio na vezi. A agentica call centra me je "ja bih vas zamolila da malo sacekate", pa kad se "hvala Vam na strpljenju" vratila, rekla mi da probam novu lozinku na Xplore i ono radi. Tako da - da, mora IT to da uradi, nema ih vikendom.
Verovatno si prilikom otvaranja g naloga greškom odabrao drugu zemlju umesto Srbije.Takodje, danas mi je stigao Google TV Streamer i može li mi neko reći iz kog razloga se Xplore TV RS ne može direktno instalirati na uredjaj poslednje generacije?! 🥲
Je l moguće da moram da skidam apk?
Nije ni to.Verovatno si prilikom otvaranja g naloga greškom odabrao drugu zemlju umesto Srbije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari