Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Hvala za info!
Generalno ne koristim Yettel TV, imam EON, ali posto na Yettel-u imam sve Arene, 2x godisnje upalim Yettel app na tv. Yettel box mi je u fioci... ili bio u fioci, ko zna gde je sad...

Da li yetel box radi na mts optici? Postavio bih ga kod oca koji ima mts optiku a yetel mu je iz nekog razloga razumljiviji (stariji je covek)...

To hoces da kazes da smo mi mnogo mladi za yettel pa zato imamo sve ove primedbe?
Hvala ti na komplimentu 🙂

Kada cete vratiti live tv i snimanje sadrzaja?
Vratili su ih sa novom aplikacijom v3.25.1.0, ali je nešto slabo apdejtuju... pitanje da li je 25-30% korisnika dobilo tu aplikaciju za ova nepuna tri meseca

Ja sam to imao jedan kratak period kada sam se prijavio za onu beta verziju koju su davali na testiranje, nakon toga je neobjasnjivo iscezlo i vise nema tih opcija.

Ja sam to imao jedan kratak period kada sam se prijavio za onu beta verziju koju su davali na testiranje, nakon toga je neobjasnjivo iscezlo i vise nema tih opcija.
Verovatno peglaju bagove koje su im ljudi prijavili prethodnih meseci...

Ukoliko dođe do nekih promena, objavićemo na sajtu. Predlažemo da nastaviš da nas pratiš.
Valjda treba to i ovde da objavite, jer tome ova grupa služi, a ne samo na sajtu... A trebalo bi da razmislite o notifikacijama na vašoj mobilnoj aplikaciji, da preko njih šaljete razna obaveštenja vašim korisnicima - konkretno ovde onima koji koriste Yettel TV usluge

Valjda treba to i ovde da objavite, jer tome ova grupa služi, a ne samo na sajtu... A trebalo bi da razmislite o notifikacijama na vašoj mobilnoj aplikaciji, da preko njih šaljete razna obaveštenja vašim korisnicima - konkretno ovde onima koji koriste Yettel TV usluge
Hvala na sugestijama, svaki predlog je dobrodošao. Prosledićemo ih na pravu adresu.

Nazad
Vrh Dno