Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najjeftinija karta je bila oko 2000 dolara. 1994te godine u USA, najjeftinija karta za finale je bila 60 dolara, a u Kataru 2022ge oko 600 dolara. Sport postaje zabava za bogate i privilegovane, zato u zavrsnicama prvenstava nema mesta za ekipe koje nisu atraktivne za gledaoce i potrosace.

Svim srcem veceras za Spaniju.Sto rece Rade Bogdanovic,Argentinci su mi kao divljaci pogotovo posle onog gesta kad im je golman natakario onaj pehar na prepone pred svima.

Argentina ima dobre šanse da osvoji prvenstvo pošto su u poslednje vreme često titule osvajale ekipe/pojedinci koje su se izvuče iz jako neugodnih situacija i već viđenih poraza - a što sam ja više navijao protiv tih ekipa/pojedinaca to je bila veća šansa da će doći do titule.

Francuzi dobili 20 godina robinje*.

Večeras neka Boginju nosi hrabriji i bolji a to su naši 😍.

Ne mogu da se odlučim za koga ću navijati 😉.

20260719-201443.jpg

*Robinja - kazna koju dodeljuju Bogovi Fudbala za sramno odigrano poluvreme. Manifestuje se maksimalnim baksuzlukom i ne osvajanjem trofeja na period odredjen kaznom.

Najjeftinija karta je bila oko 2000 dolara. 1994te godine u USA, najjeftinija karta za finale je bila 60 dolara, a u Kataru 2022ge oko 600 dolara. Sport postaje zabava za bogate i privilegovane, zato u zavrsnicama prvenstava nema mesta za ekipe koje nisu atraktivne za gledaoce i potrosace.
Tada je Lentini bio najskuplji igrač na svetu, prešao u Milan za 15 miliona EUR.

Argentina ima dobre šanse da osvoji prvenstvo pošto su u poslednje vreme često titule osvajale ekipe/pojedinci koje su se izvuče iz jako neugodnih situacija i već viđenih poraza - a što sam ja više navijao protiv tih ekipa/pojedinaca to je bila veća šansa da će doći do titule.
Pomaže i što su igrali sa levatima, mislim da će se večeras šokirati kada udare u Španiju.

To što su se oni izvlačili je zato što je kontra ekipa u tom momentu odlučila da ide na bunker,pa je Argentini prepušteno da ostatak utakmice udara po golu dok ne pobedi.
Msm da će ih Španci razmontirati. Argentina uopšte nije ekipa kojoj je nešto specijalno teško dati gol,dok Španiju već ne možeš tek tako da se prošetaš kroz odbranu.

Al ova playback predstava je bas porazavajuca.

^^
Uopšte ne ulazim u razlog zašto, ja samo govorim o nekom iskustvu sa takvim ekipama a i sam se nadam da ovaj put to neće biti slučaj i da će Španija osvojiti titulu.

Vidi se kada Argentinci pevaju himnu koliko vole svoju zemlju.

Tomica Kuruzovic, verovatno aluzija na mission impossible za Španiju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno