PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 435
Jok i nema bogatih u USA i gostiju širom sveta da napune ova mesta po 42k
Trening dresoviKakvi smešni dresovi i jednih i drugih, već su na terenu i zagrevaju se
Tada je Lentini bio najskuplji igrač na svetu, prešao u Milan za 15 miliona EUR.Najjeftinija karta je bila oko 2000 dolara. 1994te godine u USA, najjeftinija karta za finale je bila 60 dolara, a u Kataru 2022ge oko 600 dolara. Sport postaje zabava za bogate i privilegovane, zato u zavrsnicama prvenstava nema mesta za ekipe koje nisu atraktivne za gledaoce i potrosace.
Pomaže i što su igrali sa levatima, mislim da će se večeras šokirati kada udare u Španiju.Argentina ima dobre šanse da osvoji prvenstvo pošto su u poslednje vreme često titule osvajale ekipe/pojedinci koje su se izvuče iz jako neugodnih situacija i već viđenih poraza - a što sam ja više navijao protiv tih ekipa/pojedinaca to je bila veća šansa da će doći do titule.
Six seven 🤣Gle ovu na Areni, kaže Argentina dala 19 golova, primila 7 a danas je 19.07. A 19+7 je? 🙂
To što su se oni izvlačili je zato što je kontra ekipa u tom momentu odlučila da ide na bunker,pa je Argentini prepušteno da ostatak utakmice udara po golu dok ne pobedi.Argentina ima dobre šanse da osvoji prvenstvo pošto su u poslednje vreme često titule osvajale ekipe/pojedinci koje su se izvuče iz jako neugodnih situacija i već viđenih poraza - a što sam ja više navijao protiv tih ekipa/pojedinaca to je bila veća šansa da će doći do titule.

Gerijatriuju bi gustirao tako slatko ako mora sa sve Robijem 😁Gerijatrija otvara finale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari