Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cuo sam 2-0 za Argentinu, jedan gol Mesija iz penala i jedan gol Lautara na asistenciju Mesija.

Nisam gledao utakmicu, vidim 4-6. Da nisu poslusali clana sa foruma i ukinuli ofsajd?

Pumpanje statistike.
Meni utakmica bila top. U prvom poluvrrmenu dominacija engleza,u drugom se francuzi probudili pun gas. Bez mnogo faulova,bez valjanja po terenu,brzi napadi,tecna igra,vredi odgledati ako nisi gledao.

Da, skoro svaki napad je bila prilika za gol. A utakmica se odvijala kako sam i ocekivao. Mozda je greska Tuhela sto nije stavio Kejna u startnu postavu, ali je pitanje da li je on i hteo da igra. Sve u svemu, treba ukinuti ovu utakmicu za trece mesto.

Ne mora, dovoljna su mu dva gola i jedna asistencija.

Upravo.

Ovaj Rade je neverovatno iritantan lik, ako se ne slažeš sa nečijim mišljenjem, možeš lepo kulturno reći : " Ne bih se složio sa kolegom Matićem da je ... Bla, bla, bla....", a ne ovo što on radi, celo poluvreme pljuje nekoga da je neznalica, samo zato što ima drugačije mišljenje.

Ko će od novinara/urednika opet da ga pozove da gostuje kad ti ovako izbombarduje emisiju i napuši kolege?

Lik željan pažnje, da ne gostuje u ovim poluvremenima, nikad ne bih ni čuo za njega, još gore, ko bi normalan hteo da igra za ovakvog lika koji je popio svu pamet sveta...

Oprostite za rant, morao sam....
Meni je smešan Nemanja Matić, komentator, bio kada je na EP 2024 igrala Slovačka i to dobro, prvenstveno veza Lobotka i još jedan igrač, on zapenio u sred utakmice, eto, on je bio u Slovačkoj, tamo su mnogo dobri ljudi, valjda nikad nije bio u AP Vojvodini koja ima na desetine slovačkih sela, nije morao da ide u Slovačku..🙂

Ali ovo Rade što je izjavio, sad sam video snimak, je tužno, sad baš pred završetak SP-a, gde je on imao momenat "nisam rasista ali...", završio u svetskoj štampi, a o taktici svi ti gosti pričaju kao pijanci ispred prodavnice. Bez ikakve potrebe napao čoveka koji uopšte nije loš komentator, valjda Rade ne gleda onaj drugi sportski kanal, tamo samo gluposti možeš da čuješ.

Sećam se ja Radeta i kao igrača, bio sam opsednut kao dete u tom periodu od 1996-1998 našim fudbalom i daleko od toga da je Rade jedini takav ogorčeni matorac, manje-više svi bivši Engleski igrači isto tako bljuju otrov na TV-u, Roj Kin, Runi, Širer, ali uglavnom po igračima, novo dno je da se "obračunava" sa komentatorom koji za razliku od Radeta gleda mnogo više utakmica u toku sezone.

Baš je ispao seljak.

Zaspao na 4:2 ceo dan po pivu na ono sunce sa ekipom i sledi najjača provala ortak se presumitio. Kaže sramota RTS1 Djed pa kako Djed. Ispao čovek iz kolseka mislio pričaju o nekom dedi. 🤣

@ATI`

Posle vecerasnje pobede, Argentina ce biti tek treca reprezentacija pored Italije i Brazila koje su osvojile dva prvenstva zaredom. S tim sto se to poslednji put desilo 1958. i 1962. u reziji Brazila. Veceras Mesi ispisuje istoriju, valjda su hejteri spremili dovoljnu kolicinu antidepresiva.

meni se čini da će 🇦🇷 da izgubi pošto 🇪🇸 sigurno neće ići na bunker a neće dozvoliti ni iznenađenje u poslednjih 15-ak minuta regularnog dela

f5kj0tq4r4eh1.webp

A ja 2018te isao u Rusiju na svetsko prvenstvo u Moskvu i Kaljinjingrad. Sve ukupno na hotele, putne troske i karte za dve utakmice, nas cetvoro potrosili po 500 eura 😀

Dobro, ti si imao sreće što je Srbija bila "three & out", zamisli da su nekim čudom ostali u daljem takmičenju...😉

Zamolio me Messi da mu pričuvam Boginju i da je dam večeras Rodriju 🇪🇸
viber_image_2026-06-19_07-04-57-039.webp

Elem, još tri sata do početka Mesijevog istorijskog putovanja. Iako zvanicne postave još uvek nisu objavljene, ne bi trebalo da bude nekog iznenađenja. Španija je blagi favorit, ali ne pobeđuju uvek favoriti. Mislim da će ovde sa presudi želja, motivacija koja ne nedostaje ni jednima ni drugima i timski duh koji je na strani Argentine, pa očekujem pobedu Gaučosa 2-1. Jedinu zvaničnu utakmicu su odigrali još daleke 1966. i tada je rezultat bio 2-1 za Argentinu. Obe reprezentacije gotivim i ko ko god da podigne pehar biće mi drago, ali zbog ogromnog hejta prema Argentini tokom ovog prvenstva simpatije su mi za nijansu na njihovoj strani.

A ja 2018te isao u Rusiju na svetsko prvenstvo u Moskvu i Kaljinjingrad. Sve ukupno na hotele, putne troske i karte za dve utakmice, nas cetvoro potrosili po 500 eura 😀
Danas bi toliko platio pivo na stadionu.

misliš da bi uzeo veliko?

biće veselo sa najavljenom predstavom tokom pauze između 2. i 3. četvrtine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno