Ja razumeo da ce oba poluvremena (trece mesto i finale) da podele i kazu da ce biti duze "samo" 2 minuta od regularnogMuzičari i duže poluvreme je za finalnu utakmicu
Bukvalno identično sam i ja pročitao u novinama.Cuo sam 2-0 za Argentinu, jedan gol Mesija iz penala i jedan gol Lautara na asistenciju Mesija.
Meni utakmica bila top. U prvom poluvrrmenu dominacija engleza,u drugom se francuzi probudili pun gas. Bez mnogo faulova,bez valjanja po terenu,brzi napadi,tecna igra,vredi odgledati ako nisi gledao.Pumpanje statistike.
Meni je smešan Nemanja Matić, komentator, bio kada je na EP 2024 igrala Slovačka i to dobro, prvenstveno veza Lobotka i još jedan igrač, on zapenio u sred utakmice, eto, on je bio u Slovačkoj, tamo su mnogo dobri ljudi, valjda nikad nije bio u AP Vojvodini koja ima na desetine slovačkih sela, nije morao da ide u Slovačku..🙂Upravo.
Ovaj Rade je neverovatno iritantan lik, ako se ne slažeš sa nečijim mišljenjem, možeš lepo kulturno reći : " Ne bih se složio sa kolegom Matićem da je ... Bla, bla, bla....", a ne ovo što on radi, celo poluvreme pljuje nekoga da je neznalica, samo zato što ima drugačije mišljenje.
Ko će od novinara/urednika opet da ga pozove da gostuje kad ti ovako izbombarduje emisiju i napuši kolege?
Lik željan pažnje, da ne gostuje u ovim poluvremenima, nikad ne bih ni čuo za njega, još gore, ko bi normalan hteo da igra za ovakvog lika koji je popio svu pamet sveta...
Oprostite za rant, morao sam....
Mesiju ne treba ni jedan gol ni asistencija dovoljno mu je samo da Argentina pobedi. 😁Ne mora, dovoljna su mu dva gola i jedna asistencija.
Mozda je DJ Ed, kao naš Đalf 😃Zaspao na 4:2 ceo dan po pivu na ono sunce sa ekipom i sledi najjača provala ortak se presumitio. Kaže sramota RTS1 Djed pa kako Djed. Ispao čovek iz kolseka mislio pričaju o nekom dedi. 🤣
Danas bi toliko platio pivo na stadionu.A ja 2018te isao u Rusiju na svetsko prvenstvo u Moskvu i Kaljinjingrad. Sve ukupno na hotele, putne troske i karte za dve utakmice, nas cetvoro potrosili po 500 eura 😀
Ne znam ko placa ove karte za bilo koju utakmicu ne samo za finale, nemoguce da ima toliko tech-bros'a. Bolest, moguce da ljudi idu u debeli minus pa ce na rate vracati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari