Šta je novo?

PS6 stiže krajem 2027, tri puta brži od PS5 i uz moguću verziju ručne konzole

A neki Ai, nesto? Bez toga ne kupujem.

Čisto iz radoznalosti na kojem mediju bi dolazile igre od 150 do 300 Gb?

BDXL Blue-Ray, dva komada, tri, nebitno. GTA5 je dolazio na 7 dvd-a, ne sećam se da se neko bunio zbog toga.

I šta ti znači fizički disk kad svaki 2. dan izađe neki update + većina igra u prodavnici u kutiji već 10 godina ima kod za aktivaciju ali ne i disk sa igrom?

Evo npr, znači da na popustu možeš da ga uzmeš za džabaka, pozajmiš od drugara, kupiš za sitne pare polovnu igru, ali digital only ostavlja Soniju potpunu kontrolu nad cenama. Da se ponašaju kao Valve sa Steamom drugačija priča bi bila.

Evo npr, znači da na popustu možeš da ga uzmeš za džabaka, pozajmiš od drugara, kupiš za sitne pare polovnu igru, ali digital only ostavlja Soniju potpunu kontrolu nad cenama. Da se ponašaju kao Valve sa Steamom drugačija priča bi bila.
Ja koliko znam jednom kad aktiviraš igru možeš da se slikaš sa tim diskom i pozajmljivanjem. Jedino da mu daš pass od svog accounta...

Odakle ti ta informacija? Nikad mi se do sada nije desilo da polovnu igru na disku nisam mogao da instaliram i odigram na svom nalogu, niti mi se iko od kupaca žalio na isto.

Nazad
Vrh Dno