Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

To sam odmah uradio za svaki slučaj, i zakazao podsetnike na datum obnove tu oko ponoći, za početak. Posle ćemo da vidimo koliko ću morati da motrim. 😁

Meni Freepaid Easy deluje sasvim okej, korektna cena, kao neki Yettel Extra ili Yettel Go Data ili kako već, samo što se dobija bez ugovora i bez natezanja sa agentima. Samo dok ne bude kerefeka, mislim da će paket kao paket odlično da služi.

Jedino što se pitam ovako na duži rok, koliko se radikalno menjaju sami paketi? Nisam sve detaljno pratio, znam da naziv Freepaid kao takav postoji skoro od starta ali sam siguran da nisu počeli sa ovim bonusom od 30GB, to su sigurno naknadno uveli. Ali lupam sutra mogu da ukinu taj bonus od 30GB i uvedu neke druge, ili da izmene osnovnu sadržinu paketa? Koliko se to često dešava?
Za sad ne lupaj glavu o tome i uzivaj za jednu crvenu , ugovora nema

Taj bonus ne koristimo jer svi imaju prenos ( 8 broja koji pratim ) od 200 gb plus nakupilo se do sad

Možda je glupo pitanje, ali pošto je ovo prepaid kartica, da li važe ona stara pravila oko toga da kredit mora da se uplati na karticu u nekom intervalu da bi broj ostao aktivan i da uplaćen kredit ističe isto kroz par meseci?
Kredit ne moraš da uplaćuješ nikada. Da bi kartica bila validna, moraš da uplatiš neki paket jednom u 12 meseci... Odnosno, nakon isteka paketa, još 11 meseci ti rade dolazni pozivi.

Da li je potrebno baktati se sa kreditom uopšte? Ako se recimo plaća povezanom karticom i automatski, da li na kredit može da se zaboravi i da on stoji na nuli?
Potpuno ti je bespotrebno baktati se sa kreditom, osim ako keva SMS-om ne plaća parking isl.

Ako novi paket uplatiš "pešice" zadnjeg dana trajanja ističućeg paketa - onda ti on traje jedan dan kraće... A sa druge strane, ako ga platiš sutradan, kada je stari već istekao u ponoć - onda moraš da ih zoveš da ti vrate nepotrošene gigabajte.

... Dakle, najmanje opterećivanje mozga, a i najisplativije ti je da upišeš broj kartice i štikliraš automatsku obnovu paketa.

Nazad
Vrh Dno