Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ja sam posle Ukrajine pre par meseci digao ruke (uloviše me posle dve nedelje i ispoštovali do kraja meseca). Od tada tizen/morphe i mirna Bačka.
Kao i sve pretplate te vrste, koje spadaju u neku vrstu luksuza, da je samo jeftinija i poštenija cena, niko se ne bi toliko cimao i velika većina bi samo platila. Ovako, oni cene samo dižu, dok u isto vreme srozavaju kvalitet usluga i gomilaju oglase. Nije ni čudo da sve više ljudi smatra kako je Morphe zapravo bolja i jednostavnija varijanta.

Razmišljam da osnujem family grupu ali vidim da yt uslovljava da svi članovi budu u istom domaćinstvu.

Kapiram da im nije teško proveravati preko IP adrese i sl.

Kako je u praksi, jel proveravaju, gase naloge?

Ako ima negde mesta, moliću PP, ako ne, i ako šljaka i dalje van domaćinstva, pokrenuću skupljanje nove grupe 🙂

Šljaka i van domaćinstva, ali izgleda da je bitno da je cela "familija" u istoj državi. Ja imam "familiju" u istom gradu, sve različite ip adrese.

Pa ne znam kako bi mogla da bude ista ip adresa na npr nasa tri telefona u familiji kad smo van kuce. Ili u kuci moramo na wifi a napolju nema yt? Mislim da je glupo. Ni netflix nam ne pravi problem, koristi se kod nas na 2 tva i dva telefona od kojih oba nikad nikad nisu na wifi, čak ni kad su kod kuće.

Da li bi za ove probleme sa dobijanjem SMS-a za turske brojeve bilo resenje da se nabavi turski broj i tamo aktivira.
Ako je tako nadam se da ima forumasa koji letuju tamo ovog leta pa da nas obraduju ako imaju volje i vremena naravno.
Sms grizli i sms man otpadaju kao opcija jer su preoptereceni, grizli su povukli ponudu za Tursku.

Ili mozda da se online kupi neki esim

Nazad
Vrh Dno