Meni su se zbog toga skupljale ose i razni insekti oko spoljne jedinice (spoljna jedinica je odmah do prozora)... Kako sam stavio Y spojnicu, rešio sam se tog problemaZa sledeći put pitaj instalatera da unutrašnji kondenz sprovede u tacnu, tako da visi samo jedno crevo. Lepše izgleda
Na VOXu se posle 2 godine razmrdali konektori gde se kabl priključuje na uj, a na Vivaxu spao sa osovine ventilator na sj. Uzrok je loš kvalitet tih komponenti. Za sad rade obe, a do kada će... Oba kvara po isteku garancije.Kod mene ukupno 5 Vox klima nije ni jedna crkla.
Mada ako ćemo iskreno ni od drugih brendova nije ništa crklo niti zahtevalo bilo kakvu servisnu intervenciju, a sve su to klime od najjeftinijih pa do srednjeg cenovnog ranga.
Koji Vivax beše? Ja imam dva Vox-a IHD12, kuoljeni istovremeno u istoj radnji, i primetna je razlika u buci koju proizvodi turbina. Starijem sinu je dopao mućak...Na VOXu se posle 2 godine razmrdali konektori gde se kabl priključuje na uj, a na Vivaxu spao sa osovine ventilator na sj. Uzrok je loš kvalitet tih komponenti. Za sad rade obe, a do kada će... Oba kvara po isteku garancije.
12keta ---> svakako bolji sofware + japanko 🙂12 keta vs clivia 12?
- obe su overkill za cca 18 (soba) + 6 m2 predsoblje, opet bolje da ima viška snage nego da bude knap?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari