Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Nepriznat gol Lamparda, masakr Španije u Koreji, 3 žuta Šimunića, karate potez Šumahera i pokušaj ubistva bez žutog, ruka Maradone, Anrija, gol Engleske za titulu... ovako može do ujutru.. suđenje je sad savršeno kako je bilo nekad...

Doslo vreme da ljudi sta god im se servira prihvate zdravo za gotovo, cak i ne pokusavaju da ukljuce mozak da razmisle malo.

Ne razumem šta mi šalješ? Imaš li snimak sa druge strane gde se vidi da ga nije zgazio.

Baš o kritočnom razmišljanju i pričam nije sve montaža. Na snimku koji sam postavio ae vidi da ga je Mesi zgazio. Da li je to kao.na slici ne znam a ti tvrdiš da je montaža pa rekoh daj da vidimo to.

Koliko god da sam navijao za Engleze sinoc,Argentinci su ih razbucali u drugom poluvremenu i sasvim zasluzeno prosli dalje.
Mene samo zanima,sta vi mislite,da li ce Argentina protiv Spanije zapoceti isto onako "prljavo" kao protiv Engleske (sa gomilom prekrsaja) i kakav ce biti odgovor Spanije na takvo ponasanje?

Ne vidim svrhu prepucavanja oko Mesija. Lik je dosao tu gde jeste zahvaljujuci talentu koji poseduje. Moze ga neko voleti ili hejtovati, sve jedno, lik je to sto jeste, vrhunski fudbaler. Ja ga ne gotivim bas nesto al mu moram odati priznanje za rezultate u karijeri.
Talenat je bitan deo price ali nije sve do toga:
"I've been preparing and training for a year now, and I knew I was going to give it my all to be in the best possible shape," Messi said.

Napisao sam da je slika editovana, a vidi se iz aviona zato sam i poslao ovaj link da uporedis, e sad sto ti ne vidis to je druga stvar. Sto se tice videa ne vidi se da li ga je zgazio, preskocio, potkacio ili bilo sta slicno. Rekao sam da je iole bio neki ozbiljniji prekrsaj igraci engleske ili Tuhel bi se zalili, ne vidim da bilo ko reaguje. Evo ja cu da okacim ovaj video koji pokazuje da nije bio faul i sad treba da se prepucavamo gomilom generisanih slika i videa

Pogledajte prilog vKAMz_Vr4BnQuE9J.mp4

@delboy bravo jeste montaža, štucne nisu iste nemaju AFA na sebi. Svaka čast mene su uverili.

Dokle ovo ide

Prilozi

• 20260716_131831.webp
    20260716_131831.webp
    101.6 KB · Pregleda: 72
Bravo, napisao sam ti u postu, ali eto video si (zato sam i poslao onaj link jer se na prvoj slici vidi logo Argentinske federacije). Nisam video ovaj tvit poslao bih da ljudi ne biju glavu. Elem, gomila snimaka, slika ima na internetu, nekih pravih nekih fejk. U celoj ovoj situaciji mi je najvaznija reakcija igraca engleske a vidis da niko ne reaguje na ovaj "prekrsaj".

Znaci dosli smo do toga da ljudi koji su ovde skoro 20 godina dele montaze 🙂

Ne verujem da rade svesno, izgleda da se Argentina i Mesi toliko hejtuju da ljudi dobijaju pomracenje svesti 🙂

@delboy Prvobitno nisam nista mogao da nadjem pa sam posle usao na X i naisao na ovaj post.

Mene su uverili a i cudno mi je bilo da se ne valja. Nije Dedica toliki svetac ipak.

Još jedna slika i prilika kampanje protiv Argentine.

PS. Čak i nije AI nego PS vidi se linija na boljom slikama iznad štucne. Ali dovokjno da neki od nas nasednemo.

@emaremare
Ma verovatno ga je nesto zakacio, mozda u preskoku ili kako vec, zato je i onako poskocio ali sumnjam da je bilo za neki faul, zato je i nastavio da igra. Da je nesto ozbiljno bilo prvo bi on skakao za faul kad su primili gol.

@nikornla nije mu valjda ponudio da mu prodzara grlo.

@delboy desnom nogom ga je malo taknuo pogledaj taman toliko da ovaj ima refleksnu reakciju. Čak i nije on Dedu nego Deda njega. Povuci potegni izbaciti ih ne mogu 🤣

Kad se vec pljuju Mesi i Argentina, neka hejteri pogledaju ovaj video. Ovo je situacija posle lomljenja Kejna i Belingema i faula nad Mesijem. Lagano je Mesi mogao da se zali sudiji na Rice-a i da ovog iskljuce.

Pogledajte prilog H4QIDVFq2yA5vd10.mp4

@emaremare
Ma verovatno ga je nesto zakacio, mozda u preskoku ili kako vec, zato je i onako poskocio ali sumnjam da je bilo za neki faul, zato je i nastavio da igra. Da je nesto ozbiljno bilo prvo bi on skakao za faul kad su primili gol.
Poskočio jer je nezgodno uklizao, iskrivio levo stopalo. A Mesi ga "nagazio" na desnu, na tu istu na koju poskakuje.

Mesi je uvek bio džek, ma šta ko da priča... Kad pogledate njegove reakcije posle grubljih faulova i reakcije Ronalda i uporedite ih, shvatite ko je gospodin, a ko ono drugo...

Nejmara neću ni da komentarišem.

FB_IMG_1784202180081.webp
Zanimljiva činjenica je da finale Svetskog prvenstva igraju dva tima koja nisu uspela da savladaju Zelenortska Ostrva u 90 minuta na ovom turniru. 🤷🏻‍♂️

Poskočio jer je nezgodno uklizao, iskrivio levo stopalo. A Mesi ga "nagazio" na desnu, na tu istu na koju poskakuje.

Ma da se iole sta ozbiljnije desilo danas bi vec bila predata zalba medjunarodnom sudu pravde 😉

Možete da mrzite Argentinu koliko hoćete. U knockout fazi su imali 3 utakmice koje su lagano u najboljih (najzanimljivijih) 5 na prventsvu. Najbolje da gledamo parkirane autobuse Engleza, Švajcaraca ...
Gledali smo bukvalno drugu, treću ligu fudbala. Pa mnogo ljudi više vole Championship da gledaju, kažu ludnica, trčanje, golovi.. A onda nalete na Siti u FA kupu pa izgube 9-0. Veze ovo sa kvalitetnim fudbalom nema, dobiju prvog pravog protivnika tek u 1/2 finalu, nema ih na terenu dok ne prime gol i onda dobiju poklon sa sve mašnicom.

ovi danasnji bi se valjali i cmizdrili
Kako drugačije da ga zaustave, nego da ga biju 🙂

Uvek se setim čuvene izjave Marsela Desaija kada je rekao za Ronalda: "Jedini način da ga zaustavite je motkom"

Nazad
Vrh Dno