Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Imao sam skoro bas pozitivno iskustvo sa Atlasom. Krenuli na svadbu i kvar na kvacilu kod Bijeljine i nekako stignemo do jednog AC. Pozovem Atlas, prijavim kvar, dogovorio slepanje, i uzeo rent a car. Doslepali nas kuci posle 3 dana i uz to refundirali rent a car 3 dana po 30eur. Pricao malo sa vozacem, kaze predje u sezoni po vise od 20000km za mesec dana. Isao je do Turske 3000km u jednom pravcu po putnike. I rekao da su kao najbolji tj. da imaju najvise vozaca i da se cesto desi da ih druge firme zovu za intervencije u inostranstvu jer nemaju kapacitete. Apsolutno nikakav problem nisu pravili. Nisam ocekivao da ce tako glatko sve proci, maskimalno su korektni.

Ja sam obnovio Teslu, paket mi isticao 20. Jula… u razgovoru sa call centrom išao sam preko sajta da kupim paket… uneo kod za 10% popusta BURAGO…
Paket se pojavio u aplikaciji… a oni su namestili da važi do 20.07.2027…

Ja sam obnovio Teslu, paket mi isticao 20. Jula… u razgovoru sa call centrom išao sam preko sajta da kupim paket… uneo kod za 10% popusta BURAGO…
Paket se pojavio u aplikaciji… a oni su namestili da važi do 20.07.2027…
Kad primetiš grešku, nazovi da isprave na onaj sos broj, to je minut posla, dešava se... Tako su i meni, nije bauk 😀

Imam AMSS članstvo i Super paket koji uključuje popravku na putu ili šlepa je do servisa u inostranstvu. U Grčkoj, u Keramotiju bukvalno pred luku mi je crkao alternator. Nisam zvao AMSS već sredio u lokalnom servisu. Dobio sam račun sa opisom kvara. Postoji li mogućnost da refundiram intervenciju kod AMSS?

Pa pitaj AMSS najbolje pa javi šta rekli mada oni su pouzdani baš

Meni su nudili za 9500 pre nego sto sam obnovio paket.
Ali pošto ne planiram ove godine more, uzeo sam samo Srbiju za 4500 din

Ali cene su uvek identicne

Ovaj kod za atlas i dalje radi...aktivirao juce...
Nisam do sad bio sa njima, valjda su okej ako zatreba 😀
Internacionalni ~ 9400din

Nazad
Vrh Dno