Šta je novo?

Koliki vam je račun za struju?

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma dobro, to jeste jedan potencijalni razlog, ali provereno može da bude i ovo što sam naveo, da iz ovog ili onog razloga ne priznaju prijavljeno stanje. Meni tako jedan mesec dugo nije stizao račun za selo. Odmah sam znao da nešto nije u redu, pogotovu što mi je za kuću u gradu stigao odmah početkom meseca.

I, bam, 16. u mesecu stiže lupljena strašno precenjena (nikad tolika nije ni blizu bila, ne znam ni na osnovu čega su to procenili) potrošnja umesto moje sitne prijavljene. Prigovorio sam im da ne smeju da procenjuju ako sam prijavio, te da sam u prijavi svakako ostavio svoje kontakt podatke, koje su mogli da iskoriste ako im nešto nije jasno ili je potrebna provera (brojilo je zaključano u kući na selu, pa ne bi mogli da provere bez mene). I, to je to, neki dan kasnije je stigao korigovani račun, bez ikakvog objašnjenja ili izvinjenja. Detalji ovde.

Poslednja izmena:
Bio sam danas ovde u Epsu (CU) da vidim sta se desava sa racuna! Znam jednu gospodju koja ovde radi!
Ma koji crni odmori! I prosle godine bili odmori pa stizali racuni! Bio sam pored njen kompjuter i video sam da je prijava stigla i slike od brojila u sistemu!
I kao sto sam sumnjao, VT koja krenula od 00000kWh napravila frku! Kao sto sam pisao, sistem nije bio sposoban da izracuna VT 99899 (1.jun) ---> VT 00024(1.jul) da ispala neka nenormalna potrosnja, i da se to moralo citiram: Rucno proveriti u Epsu u Jagodini, odakle obicno i stizu racuni! Racun treba da stigne za dan, dva!
Tako da i ova Eps-Misterija resena 🙂
Takodje hvala na odgovori 👍

Poslednja izmena:
Pitam se šta bi im "sistem" uradio da si namerno napisao 100024 😅 I šta bi bilo sledeći mesec kad prijaviš stanje 00xxx 😂

Pitam se šta bi im "sistem" uradio da si namerno napisao 100024 😅 I šta bi bilo sledeći mesec kad prijaviš stanje 00xxx 😂
Izasla bi verovatno greska u App, sto sigurno prihvata samo 5 broja! Ma meni odmah bilo sumjivo, ja sam ukucao 00024kWh! A kada sam proverio pisalo samo 24
Screenshot_20260714-040246~2.webp
Iskreno jos u junu sam znao da ce biti neka frka! Tada sam vec video da ce VT da krene od 00000kWh 🙂

Poslednja izmena:
Ja imam za NT jos 24461kWh lufta! Makar znam sada sta me ceka kad i ono krene opet od 00000kWh 🙂

Poslednja izmena:
Koliko ima korisnika Benhcmarka kojima elektrodistribucija ne očitava stanje brojila? Nama ne očitavaju od aprila prošle godine, a sa žalbama smo krenuli od novembra, pri celom tom intervalu uplaćujući otprilike koliko procenimo da smo potrošili...

Kod mene je mozda pre 3 meseca okrenuo brojac VT, nikakvih problema nisam imao, sve tacno obracunato.

Neko odradio svoji posao kako treba i brze ---> provera i pusten racun 🙂
A ne kao kod mene, kao da sam poslao stanje iz somalije 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno