Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Zavisi šta googlate to vam i izlazi. Meni konstanto neke ovakve slike.

Prilozi

• images(15).webp
    images(15).webp
    63 KB · Pregleda: 75
Svi pricaju kako VAR pomaze Argentini, mene vise zanima sta oni konzumiraju na drugoj Hydration break? Posle svake igaju kao u transu..

gettyimages-2281973869-612x612.webp

Stvarno hejtujuci ?
Pa sudije i WAR su je do sada gurali
Ovo je prva utakmica na Sv prvenstvu da su se sami izborili za pobedu
Ma da svi hejteri samo ti vidis cisto sve .

Fora je sad da se baca senka na ovako veliki i lep dogadjaj, hejtujuci Argentinu
Ma koga boli uvo, realno svaku koju su obrnuli su obrnuli jačinom karaktera i bez odustajanja. Borba do kraja.

Nit su se valjali nit su odugovlačili iako su trebali isto kao Stones posle nekog vazdušnog duela.

Stvarno hejtujuci ?
Pa sudije i WAR su je do sada gurali
Ovo je prva utakmica na Sv prvenstvu da su se sami izborili za pobedu
Ma da svi hejteri samo ti vidis cisto sve .
Guranja je oduvek bilo ali na kraju balade odlucujuci faktor je bolji tim.
Najbolji primer Portugal.
Mogu i crveni da se ponistavaju, bolji tim te oduva i cao.

Hari Kejn je posle meča u intervjuu za BBC rekao da je ideja bila da se ide i na drugi gol!

Šteta što se u tome nije odmaklo ni promil dalje od puke ideje...
Gleda da koliko toliko ublaži spaljivanje Tuhela na lomači koje mu zasluženo sleduje... prvi put u životu videh da neko u jednoj izmeni ubacuje 2 beka... pa majka mu stara, jel' tolika panika bila?
Ovo je bukvalno da mu se igrači prvi sami zahvale, šefe, aj ti polako da se ne ljubimo...

@Martin Mystere O bre kolega od trenutka kada su vodili imali su prilike da se valjaju posle vazdušnih duela...

@mickeyrs utronjali su se opasno Englezi u očima im se videlo posle.primljenog gola a bogami Pikfordu i pre kad su krenuli da pritiskaju naši 😁

Ne mogu da se spustim od adrenalina samo šetam po kući, opet neću zaspati pre 2

Ideš po drugi gol tako što prvo izbaciš igrača koji je dao prvi gol. Taktika: zbuni protivnika.

A mozda je Tuhel saznao da je Mesi obavio poziv pa je odlucio da pokusa da se izbori sa VAR mafijom braneci se svim silama.

Heroj a ne zlocinac

@Martin Mystere O bre kolega od trenutka kada su vodili imali su prilike da se valjaju posle vazdušnih duela...
To je već nešto drugo u odnosu na ono o čemu smo pričali ali su svakako muški pokazali da tih nekoliko minuta može da se iskoristi i pametnije, kroz ispucavanje lopte napred i možda čak i posed na protivničkoj polovini kao i da rezultat može da se sačuva i tako što nećeš uvesti sve bekove koje imaš na raspolaganju.

Elem sinoć smo videli da se Španci nakon vođstva nisu povukli i zato ne samo što su zadržali vođstvo već su ga i uvećali i u finalu Argentina zna da i slučaju da bude u zaostatku neće moći da računa na samoubistvo poput dosadašnjih rivala.

Više mi Argentina liči na mačku, obzirom na broj života

tako dobra utakmica, al ni jedna dobra zenska na tribinima..kamermani bas nista ne ufatise..

Navijao sam za Englesku celo prvenstvo ali posle ovakve postavke igre od strane Tuhela, navijao sam za Argentince da ih izbace. Blagi uzas kakvo vodjenje utakmice, treba vec naredno jutro da ga najure.

Ovo ni Ilija Petkovic nije radio.

Ne znam što se diže tolika frka... Nijednom odlukom Egipat nije oštećen i nije uticano na rezultat. Faul je čist kod poništenog gola, vidi se gaženje. Problem je njihov što nisu uspeli da izdrže još deset minuta.

Blago navijanje u kriterijumu je uvek postojalo u fudbalu... Pa pogledajte bilo koju utakmicu večitih protiv manjih klubova u Srbiji i kad igraju u Evropi i biće vam jasno.
Не знам што се сви фокусирате само на меч са Египтом, као да је само ту ишло све на њихову воденицу? Меси и екипа су се провлачили од почетка и са Зел. Остр., Аустријом, мало и са Швицом и Египтом на крају. Прелака група, прелак пут до финала. Јако благо суђење су имали за неке озбиљне фаулове који су за директни црвени. Знамо сви колико прљаво играју јужноамериканци. Вечерас су кривицом Тухела победили и то је то, уопште нису нека претња били у току целог такмичења. Јесу добри, али не колико су били када су освојили СП. Више су заслужили Норвежани да играју финале од Енглеза и Аргентинаца, Французи такође, по мени је и Јапан лепо играо чак.

Nazad
Vrh Dno