Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja se prebacio na Simkl, koliko sam video prebacio je dosta toga (gledao sam samo aktuelno, plus neke serije odavno sto znam da sam gledao). Kad odete na TvTime link: https://gdpr.tvtime.com/gdpr/self-service
za preuzimanje podataka, moze da se dugo ceka, ja cekao 10ak min, s vremena na vreme uradite refresh. Dobija se zip file, bez sifre, pa se importuje u Simkl, ja radio preko website, mislim da jedino tako moze, a sinhronizovalo mi se sa android app.
Uradio isto i za Trakt, mada mi Simkl nesto vise lezi.
Cekam da izadje Sofa Time za android, pa da nju probam, kazu da je slična sa TvTime po izgledu.

Ja sam se prebacio na Trakt još pre godinu-dve.

Mada mi je TvTime odgovarao zbog interfejsa i komentara.

Čekam i ja Sofa Time pa ćemo da vidimo.

Za sada koliko videh najviše preporočuju Simkl, Refract i spominjani Showly.

Koliko vidim Showly ima najbolje ocene?

Ja sam uradio export fajla, znači može da se uveze u druge app bez problema, najs..

Svakako ne gledam ni blizu kao pre serije i to, ali baš zato često zaboravim šta sam dokle gledao i slično, pa mi znači da imam neku takvu app.

Kako uvezete? Ja idem na import i kada nađem taj fajl neće da ga ubaci.

Gde ima opcija za uvoz sa TVTime? Ja videh samo sa Trakta da ima?🤔
Posto on koristi traktk kao izvor, povezes trakt nalog jer ti treba za koriscenje aplikacije (ili kao ja napravis novi) i onda na traktu uradis uvoz iz tv time, ili syncom sa nalogom ili kao ja importom ovoga sto si izvezao iz tv time, posle u Showly app uradis sync i to je to.

1783067995188.webp

Najbolja i postoji već 16 godina!
Sad vidim svoju ocenu iz 2016. gde sam stavio jednu zvezdicu sa opisom da im fali mnogo epizoda za serije haha
Verovatno su se ispravili do sada.
Jel imaju opciju uvoza sa tv show time?

Ne znam da li je pitanje za ovu temu,ako nije molim moderatora da ga prebaci gde treba.
Sta radite kada aplikacija ne moze da se instalira?
U pitanju je S25 Ultra i imam par aplikacija koje hocu da instaliram ali mi izbaci "App not installed"
Ima li neke pomoci oko toga?

Ako ti nije zabrana ukljucena(da ne daje nista sem Play stora da se instlir) onda nisi skinuo odgovarajucu verziju apk. Skini nekoliko dok ne ubodes pravu.

Ne znam da li je pitanje za ovu temu,ako nije molim moderatora da ga prebaci gde treba.
Sta radite kada aplikacija ne moze da se instalira?
U pitanju je S25 Ultra i imam par aplikacija koje hocu da instaliram ali mi izbaci "App not installed"
Ima li neke pomoci oko toga?
Могуће да ти је проблем до плеј продавнице. Ако можеш очисти кеш и обриши последњу верзију која је инсталирана. Мене је то зезало на андроид ТВ, међутим када сам обрисао податке Плеј Продавнице, и вратио је на старију верзију, прорадили ми је ажурирање осталих апликација (није хтео Јутјуб, ХБО, и још понешто).

Aplikacije su skinute preko kompa pa ubacene u telefon.
Telefonu sam dozvolio instalaciju "unknown apps"
Od jedne aplikacije sam skinuo nekoliko verzija i ni jedna nece da se instalira a na S21 fe moze.
Druga aplikacija je iGO navigacija ni ona nece.

Ako još niste, isključite: auto update apps u Google Play Store. Značajna ušteda baterije, 10-12%.

Adguard neće da se uključi na server- ne radi.
Šta drugo koristite protiv reklama na telefonu koji nije rutovan.

Licno samo Firefox + uBlock Origin, sve sto radi na desktop verziji radi i u mobilnoj. Pored ostalih pecovanih aplikacija koje koristim sistemski adbloker mi ne znaci nista.

Ima toliko reklama zato što koristi aplikacije sa reklamama. Ja imam samo jednu takvu, koja ima i premium verziju sa dodatnim opcijama i bez rekalama. Kupio sam je i to je to. Za sve ostalo tu je Firefox+uBlock origin kao što kaže Lanikor.
Sve aplikacije koje imam su ili od zvaničnih institucija (banka, telekom, euprava, štampač), koje po pravilu nemaju reklame, ili sa F-Droida (zvaničnog i par drugih repoa), koje takođe dolaze bez reklama. Ako tražim nešto na play store-u i piše "Contains ads", preskačem je. A pošto su skoro sve takve, preskačem i ceo Play store, osim ovih zvaničnih.

^ +1, nema bolje.

Samo upozorenje. Neće da otvara neke video klipove na određenim stranicama kada je adguard dns aktivan.

Šta ti znači u Firefoxu kad reklame iskaču u svakoj mogućoj aplikaciji.
Ja se šokiram svaki put kad uzmem ženin telefon koliko reklama ima..
Rekoh da imam i pecovane aplikacije, pecovan Instagram, pecovan Youtube i FIrefox + uBlock Origin, reklame vidim eventualno na Fejsbuku koji ni ne koristim nesto specijalno na telefonu.

Uz to sam platio neke od aplikacija tipa Nova Launcher, PowerAmp, Drupe, Car Scanner...

Sa ovime pokrijem oko 98% mojih potreba a i tih 2% nema intruzivne reklame.

Nazad
Vrh Dno