Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Pickforde trazi Hydration break

Koje necu gledati
ARG koju su gurali celo prvenstvo i ovo im je I utakmica koju su odigrali na srce - kako i znaju
SPA ne volim nikako foliranti

Ovaj meč svakako ništa ne menja bar sa moje tačke gledišta apropos finala, ko god da je pobedio u nedelju bih navijao za Špance.

Nakon onog što smo videli u poslednjih 20+ minuta apsolutno zasluženo.

Kao što rekoh - Tuhel apsolutno ništa nije naučio iz poraza Egipta već je ponovio apsolutno istu grešku.
Jedno je Egipat, drugo je Engleska koja ima zapravo igrače, fizički prespremni, ovo su rutinski morali da reše, mogu da pretrče Argentinu 3 puta, katastrofa, Tuhel je već bivši.

Ne znam zašto, navijaću za Argentinu i Španiju.

World Cup Kiss GIF
Šta da vam kažem, moji pobeđuju svakako 😆

Kakav epski raspad Engleske! Zadnjih 20 miniuta seli svi golmanu u krilu! Kakvi luzeri!

Šta, nije gurana Argentina? Ma, ajde.
Do polufinala, pa nek se snalazi.
Kao sto smo juce pisali, bolje rangirani timovi uvek imaju malu prednost kod sudija. Sto mozda i jeste ocekivano jer su ti timovi atraktivniji za publiku.

U pravu je sveznajuci Rade, ovakav tim engleske da selektor umrtvi, van svake pameti.
Ne gotivim ni jedne ni druge, ali Tuhel je unistio engleze, mogu da se ne razumem u fudbal, al ovo bi i slep video.
Msm da ce Tuhela englezi razapeti.

Rade na RTS-u dominira: “Kako ne vidi da mu Mesi pravi dar-mar na desnoj strani, kao da je slep” - priča o Tuhelu 🤣

Drugo poluvreme zanimljivije od cele jucerasnje utakmice.
Generalno svaki mec Argentine je bio bas zanimljiv.

Drago mi je što je Pikford izgubio odnosno njegov tim.
Zbog onog lomljenja noge van Dajku.
To je jedan od razloga zašto sam navijao protiv Engleske.
1000056757.webp

Ne gotivim nesto ni jedne ni druge ali zasluzeno u finalu.

Interesantno: Argentina i Španija će odigrati tek drugu zvaničnu utakmicu u istoriji. Prva je završena rezultatom 2:1 za Argentinu davne 1966. godine na Svetskom prvenstvu u Engleskoj u grupnoj fazi.

Engleska - Francuska, finale pre finala 😂

Nazad
Vrh Dno