Jedno je Egipat, drugo je Engleska koja ima zapravo igrače, fizički prespremni, ovo su rutinski morali da reše, mogu da pretrče Argentinu 3 puta, katastrofa, Tuhel je već bivši.Nakon onog što smo videli u poslednjih 20+ minuta apsolutno zasluženo.
Kao što rekoh - Tuhel apsolutno ništa nije naučio iz poraza Egipta već je ponovio apsolutno istu grešku.
Šta, nije gurana Argentina? Ma, ajde.Razmontirali ih Argentinci u drugom poluvremenu. Hehe, koliko.mi je draga ova njihova pobeda kao i sinocna Spanaca zbog ovih znalaca sto imali informaciju da Argentinu guraju sudije 🙂
Šta da vam kažem, moji pobeđuju svakako 😆Ne znam zašto, navijaću za Argentinu i Španiju.
![]()
Kao sto smo juce pisali, bolje rangirani timovi uvek imaju malu prednost kod sudija. Sto mozda i jeste ocekivano jer su ti timovi atraktivniji za publiku.Šta, nije gurana Argentina? Ma, ajde.
Do polufinala, pa nek se snalazi.
Zato što je tačno ispred Eng klupe 😀Rade na RTS-u dominira: “Kako ne vidi da mu Mesi pravi dar-mar na desnoj strani, kao da je slep” - priča o Tuhelu 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari