Šta je novo?

Optički internet i tehnička pitanja

Brine me što nije klasičan media konverter već GPON, model je Huawei OptiXstar EG8010Hv6-10 koji je zapravo ONT. Ne bih mogao da stavim običan SFP.
Tehnički bih mogao da stavim ovakav SFP ali bi bilo potrebno da provajder to prihvati, nisam siguran koliko je to izvodljivo obzirom da je Telekom infrastruktura.

Pitanje je zapravo za @Yettel Srbija, zamoliću za odgovor 🙂

Verujem da te zanimaju tehničke mogućnosti, ali mi kao ekipa podrške zaista nemamo pristup tako specifičnim informacijama vezanim za infrastrukturu. Kada je u pitanju oprema koja nije zvanično uzeta preko nas, nažalost nismo u mogućnosti da garantujemo kompatibilnost niti stabilnost u radu. Sistem je optimizovan za uređaje koje mi izdajemo, tako da za opremu nabavljenu u sopstvenoj režiji ne možemo da pružimo tehničku podršku ukoliko nešto ne bude funkcionisalo.

Verujem da te zanimaju tehničke mogućnosti, ali mi kao ekipa podrške zaista nemamo pristup tako specifičnim informacijama vezanim za infrastrukturu. Kada je u pitanju oprema koja nije zvanično uzeta preko nas, nažalost nismo u mogućnosti da garantujemo kompatibilnost niti stabilnost u radu. Sistem je optimizovan za uređaje koje mi izdajemo, tako da za opremu nabavljenu u sopstvenoj režiji ne možemo da pružimo tehničku podršku ukoliko nešto ne bude funkcionisalo.
Evo kod mojih staraca ni na Vašoj opremi vi ne možete da rešite problem, nemojte da prodajete ovde priču kako ste stručni.
Sva sreća pa sam se ja rešio Vaših usluga.

Edit:

I molim Vas nemojte da pišete da vam kucnem podatke u inbox samo danas sam zvao preko 5 puta korisnički centar.

Jasno za kompatibilnost.
Samo prosledite pitanje nadležnoj službi za infrastrukturu, konkretno - da li se može koristiti korisnička oprema (SFP) umesto vašeg GPON media konvertera i koje tehničke uslove mora da zadovolji?

Jel neko koristi ovde Yettel internet sa statičkom ip adresom, televiziju i fiksni, ali da mu je Yettel ruter u Bridge modu i propušta PPPoE konekciju sa Vašeg rutera a fiksni je ostao na Yettel ruteru?
Kada se poveže moj ruter direktno na ONT internet radi ali čim je izmedju ONT i njega Yettel ruter u Bridge modu internet ne radi i ostane samo fiksni.
Već više od 20 dana @Yettel Srbija ne uspeva da reši problem.

Da li za mene vazi promocija uzimanje tv za 1 din. Treba uskoro da uzmem premimum paket tv i internet ,pa me interesuje da li me vata ta promocija?

Nazad
Vrh Dno