MarijaPetrovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 04.12.2025
- Poena
- 30
Pitanje: gde se može gledati uživo iz Srbije u nedelju ceronija zatvaranja sa muzičkim delom i muzički nastup na poluvremenu?
Ta bronza koju su naši osvojili je veća i od srebrne i zlatne. Nisam ljubitelj mečeva za 3. mesto ali taj primer je odličan. Otišli su kući kao pobednici. Hteli momci da se lepo zabave i odvale od života, to je uvek dobro a još su imali i povod.Treći dobija bronzu oko vrata a ko se seća SP '94 u istoj ovoj Americi setiće se da je trećeplasirana Švedska dobila srebro, Bugarska koja je izgubila ubedljivo taj meč dobila ipak bronzu a finalisti su dobili dijamantsku medalju (pobednik Brazil) i zlato oko vrata otišlo Italiji. Hteli Ameri da budu originalni.
Ako ćemo po logici da treće mesto i medalja koja se dobija ništa ne znači onda naši sjajni košarkaši posle onog tragičnog poraza od SAD u polufinalu nisu ni trebali da izlaze na megdan Nemcima koje su dobili i posle čije pobede je usledila velika euforija, prvo kod tih istih naših košarkaša a onda i kod navijača. I nemojte fazone "fudbal nije kao ostali sportovi". Pojedinci nisu ni znali da se igra za treće mesto kao da je ovo prvo SP koje prate a velikoj većini nije prvo, naprotiv.
Iris i Move platforma imaju dodatne kanale za praćenje. Verujem da će biti tu.Pitanje: gde se može gledati uživo iz Srbije u nedelju ceronija zatvaranja sa muzičkim delom i muzički nastup na poluvremenu?
forum.benchmark.rs

Е ово је била утакмица, и фудбал.
Нека буде тако и вечерас
nema sta, veoma jak intezitet 😀 Dok Simeone dobio zuti za lezanje i prljavo oslanjanje na njemu, sve korektno@unrealDeer
Nema ovo veze sa simulacijom, plavusan je nogom udario Simeonea nakon sto je ucinjen prekrsaj.
Kako da nadjem tema ima vas dosta strana 😀@voki88 posalji link gde si to napisao, ovako zvuci kao prodajes sarene lazi hah
Evo nasao samOcekujem finale spanija- argentina i osvaja ga spanija😀
nema sta, veoma jak intezitet 😀 Dok Simeone dobio zuti za lezanje i prljavo oslanjanje na njemu, sve korektno
Ako prođe Argentina, onda se Cape Verde može pohvaliti sa finalistima igrao remi.Spain beat France.
Spain beat Belgium.
Spain beat Portugal.
Spain beat Austria.
Spain beat Uruguay.
Spain beat Saudi Arabia.
BUT THEY DIDN'T BEAT CAPE VERDE 🇨🇻
A dobro to je valjda 1/8 bilo, mislio sam da si pisao jos kad je pocelo svetsko 😀Evo nasao sam
Ta utakmica je bitna ko semafor u GTA.Ja iskreno te utešne utakmice i ne računam, ko još želi da bude treći u nečemu 🙂
Misliš sa svetskim prvakom ko god pobedioAko prođe Argentina, onda se Cape Verde može pohvaliti sa finalistima igrao remi.
Pa da, ali ima i ono "srebro se dobija, bronza se osvaja" 🙂Ta utakmica je bitna ko semafor u GTA.
I ja sam mislio da sam ranije nesto pisao😀 Iskreno od pocetka prvenstva pricao sam ali ne ovde, da ce spanija doci u finale ali nije ni bitno. 😀A dobro to je valjda 1/8 bilo, mislio sam da si pisao jos kad je pocelo svetsko 😀
Ne bi nista promenio 😀Vi koji pratite malo vise klubska takmicenja , malo malo pa mi izadje na instagramu da kante nije igrao ni minut, nije se rukovao sa Mbapeom i tako dalje.
Jel bi promeniolo nesto da je igrao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari