Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024+) - nije tema za Iris aplikacije ni za MTS BOX pakete

Ima sigurno više od pet godina kada sam imao taj problem. Bilo je to ono vreme kada Stingray bio besplatan. Proverio, neka 2019-ta. MTS nije ni tada uspevao ništa da uradi.
Ja sam to tada rešio tako što sam napisao mail podršci Stingray-a, oni mi aktviraju na godinu dana i tako opet ponovo posle godinu dana 🙂
I dalje mi sačuvan taj tarzanski mail sa @mts.rs
"My provider is MTS from Serbia.
It is impossible to authorize app on android device last five days, ch 935-940. Signal is good when try authorize.
I appreciate your help with authorizaton!
Thank You..."
EDIT: Bukvalno ništa od podataka nisam slao, samo poslao sa @mts.rs adrese.

Ako budem nastavio ugovor sa njima,kako im vracam 2 STB-a posto ce mi biti dovoljan samo jedan jer imam EON i IPTV liste?

Najnovija verzija MOVE TV aplikacije u kojoj je ugasena provera za HPH07, HPH4024, Laki STB, Beotel STB itd...
Znaci instalira se normalno i loguje sa korisnickim imenom i lozinkom ili kodom preko mob. aplikacije

GDrive link

@Vojin
Hajde molim te napiši kako da i ja aktiviram stinger. Hvala!
Ja sam aktivirao Stingray preko MTS, probao puno puta i nije uspelo. Pomoć od MTS ne postoji. Preko sajta stingray Music sam poslao mail podršci, opisao da ništa ne prolazi, stavio screenshotove gde se vidi da traži kanal 935-940 što nije Stingray inače. Ali sam probao i sve ostale. Poslao username (na stingray) i samo su se javili da su ručno aktivirali.
Ne znam koliko će trajati aktivacija.

Šta to znači? Instaliram na box/tv i logujem se kredencijalima za Iris, ili...?
Znaci da ako imas box od MTS-a koji nije aktiviran kod njih, mozes instalirati ovu apk na tom boxu i nece te forsirati da kontaktiras njihov korisnicki centar vec mozes svojim kredencijalima za MOVE da se ulogujes, a za Iris postoji Iris Smart aplikacija na play store i apk na internetu koja se pusta bez problema

Ja sam aktivirao Stingray preko MTS, probao puno puta i nije uspelo. Pomoć od MTS ne postoji. Preko sajta stingray Music sam poslao mail podršci, opisao da ništa ne prolazi, stavio screenshotove gde se vidi da traži kanal 935-940 što nije Stingray inače. Ali sam probao i sve ostale. Poslao username (na stingray) i samo su se javili da su ručno aktivirali.
Ne znam koliko će trajati aktivacija.
Kod mene su u odgovoru od Stingray napisali da je aktiviran "for next year"

Nije odavno džabe, bar za plavi box... Napisao sam da je tada oko 2019. bio džabe.
Pogledaj kod na MTS sajtu, verovatno piše sve oko toga.

Nazad
Vrh Dno