Šta je novo?

MSAT Inženjering

Što šipak,zar ne koriste njihovu optiku,mts,supernova?

Телеком издаје другим провајдерима само мтс оптику не супернова оптику.

@Djolekg
MTS optika i Supernova optika su u očima Telekom Srbija različite mreže. Telekom ne rentira Supernova optičku mrežu nikome, samo "pravu" MTS optičku mrežu. Svi ti mali provajderi koji nemaju svoju mrežu rentiraju od Telekoma. Ne možeš da rentiraš i koristiš ono što neće da ti daju.
Kao što preko Supernova optike (i sad i Orion mreže koju su kupili i smatraju deo Supernova mreže takođe) ne možeš da uzmeš Yettel, YuNet i A1 optički net tamo neće moći ni te "mikro provajdere" koji su počeli da niču kao pečurke posle kiše.

Ja na mojoj adresi imam Orion optičko vlakno i Supernovu optička vlakno pa mogu da se slikam za uzimanje bilo kog drugog provajdera. Nego sam bio prinuđen da jurim poznanike sa registrovanim firmama i potpisujem Orion Biznis ugovor jer samo pravna lica i dalje mogu da koriste ex-Orion optičku mrežu.

Onda sam osudjen na supernova i sbb.Treceg nema koliko vidim.

Metar dana na ovoj zici i verdict je da ovo ****** od neta ooobidjete u sirokom luku 🙂. Ja cu im platim penal za mesec dana tj. punu cenu za tih mesec i po i odo' duzmem krsten net. 😛

Ma i to ako ima. Pisacu Efektivi i Ratelu, krsh nema brzine a support i nemaju, 🙂

Ako smemo znati razlog, šta nije kako treba? Usluga, podrška?

Koja podrska 😱 😢 ?! Usluga takodje. Dao sam im sansu ali NE ide. Na support emailove i ne odgovaraju, moracu drugacije da ih nahvatam za raskid.Verovatno preko udruzenja potrosaca Efektiva. Oni mi uvek zavrse sve kad dodje do stani-pani sa providerima 🙂 .

Nazad
Vrh Dno