Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Za one koji su bili besplatni pripejd - da li se dobija ista ponuda (6*0, 18*50%) ili samo za one koji plaćaju? Koliko vremena pre isteka plana šalju SMS sa ponudom za ostanak?

Tako je, pošto tek tad ima potrebe za zadržavanjem, kad iskažeš nameru da ih napustiš. Pre toga se desi da zovu sa ponudama za postpejd, ali to je samo 50%, bez besplatnih meseci.

Da li moze u pp neki broj A1 akvizitera?
Ne znam da li postoji posebna tema sa akvizitere kao za tv pakete, ako je to slučaj molim moderatora da me prebaci na tu temu.

Ne znam da li postoji posebna tema sa akvizitere kao za tv pakete, ako je to slučaj molim moderatora da me prebaci na tu temu.
Verujem da je sve to isto. Rade oni sve, od svakog ugovora zaradjuju. Koliko sam razumeo po poslednjem kontaktu, uopste i ne moraju da budu iz istog mesta koje nam treba. Mene je kontaktirao neko iz Kragujevca, a lokacija od rodjaka je Leskovac.

Da li može roba iz A1 marketa da se naruči i preuzme u poslovnici, da ništa ne stiže na kućnu adresu?
Nedavno sam kupio usisivac i iz call centra su mi rekli da moze da se ode u poslovnicu i uzme, ako imaju na stanju. Oni, naravno, ne znaju da li neko nesto ima, pa moras da lutas gradom i trazis. Ja sam otisao u najblizu i rekli su mi da nijedna poslovnica to nema, vec se sve porucuje. Kapiram da imaju samo telefone, opremu i slicno i to ne sve. Sto se preuzimanja tice, cini mi se da moze u poslovnicu da stigne, ali brzo stize i na kucu ili paket shop. Call centar mi je rekao da se rata uvecava ako imas kraci ugovor od dve godine, a u poslovnici su ipak isli po toj ceni sa sajta ali kada ugovor istekne mozes da obmovis i da rata nastavi ili da tada isplatis sve sto je ostalo, ako ti i taj info nesto znaci

Zar nije bilo receno u ovoj temi da ova ponuda 6 meseci po dinar + 18 meseci popust 50% moze da se kombinuje sa vaucerom od 20%? Posto sam jutros otisla i podnela zahtev za prenos broja u mts i dobila ovu ponudu sms-om, pozvala sam onaj broj da aktiviram NEO Surf i pitala sam da iskoristim svoj vaucer od kucnog A1 neta pa da imam jos dodatnih 20% popusta na postpaid paket i na kucni net, medjutim zena mi je vise puta rekla da ako to hocu (vaucer 20%) da onda gubim ovu ponudu. Ne znam jesam li nesto pogresno razumela u nekim prethodnim porukama u ovoj temi ili me je samo preveslala zena

Ne može se dobiti dodatnih 20% na taj način. Jedino kako je kombinovanje popusta moguće je da imaš ugovor sa popustom npr 50% i dodeljenim vaučerima i da taj tvoj vaučer neko iskoristi, nakon toga se dodeljuje 20% na taj ugovor koji već ima 50% (na cifru sa već oduzetih 50%).

Upravo sam dobio 6 x 0 I 18 x 50%. na Neo 10. Prethodno iniciran preno sa plaćenog mega plana na Mts pripejd. U februaru prešao sa postpejda na mega plan.

Zasto onda meni daju samo ovu bednu ponudu- samo 30% na pretplatu, a svima nude 50%

Prilozi

• Screenshot_20260713_160741_Messages.webp
    Screenshot_20260713_160741_Messages.webp
    41.3 KB · Pregleda: 109
Ne može se dobiti dodatnih 20% na taj način. Jedino kako je kombinovanje popusta moguće je da imaš ugovor sa popustom npr 50% i dodeljenim vaučerima i da taj tvoj vaučer neko iskoristi, nakon toga se dodeljuje 20% na taj ugovor koji već ima 50% (na cifru sa već oduzetih 50%).
A da li taj kome se dodeljuje vaučer može da kombinuje popuste ili moze da dobije samo tih 20% na punu cenu? Npr brat želi iz mts da predje u A1, i dobije 30% popusta od strane prodavca iz A1 i ja mu dam mojih 20% preko vaučera?

Može samo jedan od tih popusta da uzme uz novi ugovor. Samo ovome ko daje vaučer ako već ima popust se dodaje dodatni popust od 20% na već sniženu cenu.

I meni treba vaučer..

Ako nekome treba, neka se javi priv. porukom, imam 4 vaucera...

Sad gledam, koji su uslovi za dobjanje tih 20% vaucera, na dva broja na kojima je Neo Super tarifa sam dobio, a na broju na kojem je Neo Surf, nema vaucera...?!🤔

Biće ti verovatno od sledećeg obračunskimog perioda. Tako meni rekoše u call centru za vaučer iskorišćen 5.juna. Tek od računa za jul.

Znate da samo jedan vaučer donosi 20% onome ko ga daje, a drugi daje samo primaocu 20%? Gledajte da iskoristite jedan, a drugi ako baš nekom treba a nema ko drugi da da.

@miki92
Nije to u pitanju, vec me zanimalo kako na dva broja imam vaucere, a na trecem nemam...
Pozvah malopre korisnicku sluzbu i rekose da je istekla ponuda za vaucere "puna kuca popusta" i da je bilo potrebno da se generisu da bi se dobili/preuzeli i da zato nemam tu sekciju na tom trecem broju.
Ja sam zaboravio da sam i na ova dva nesto generisao, totalno me zbunila u prvi mah, ali verovatno jesam, cim ih imam...🙄😆

Poslednja izmena:
Poslao sam svoje u privatnoj poruci.
Zdravo. I meni je neophodan jedan kod ukoliko imate? Imao sam svoja dva ali nisam ih preuzeo na vreme i nestali su iz aplikacije. Hvala unapred. Treba da obnpvim ugovor za KucniNet.

@miki92
Nije to u pitanju, vec me zanimalo kako na dva broja imam vaucere, a na trecem nemam...
Pozvah malopre korisnicku sluzbu i rekose da je istekla akcija za vaucere "puna kuca popusta" i da je bila potrebna aktivacija da bi se dobili/preuzeli...
Ja sam zaboravio da sam i na ova dva nesto aktivirao, totalno me zbunila u prvi mah, ali verovatno jesam, cim ih imam...🙄😆
Zdravooo. Jel imate mozda vaucer koji radi? Hvala na odgovoru. 🤭☺️

Da ponudim i ja dva vaučera. 😉
Zdravooo. Jel imate mozda, bilo bi mi super kada bih imao 20% na tarifu kucnog neta. Hvala jos jednom.

Biće ti verovatno od sledećeg obračunskimog perioda. Tako meni rekoše u call centru za vaučer iskorišćen 5.juna. Tek od računa za jul.
Tako je, a da iskoristim priliku da napomenem da tim povodom ni nema potrebe za cimanjem korisničke službe. Kontam da je česta nedoumica da li je vaučer iskorišćen, pogotovu ako se ovako šalje nepoznatima, koji sigurno dobijaju veliki broj poruka, a opet mogu da iskoriste samo jedan od deset (a možda i više) koje dobiju. Naime, ukoliko je kod upotrebljen, to će biti evidentirano istog trenutka u sekciji Moji aktivni dodaci, koja je deo menija Kupi. Kako to izgleda kod optičkog neta, stavljam u prilog, ali verujem da je isto sa postpejd mobilnim tarifama. Naravno, ne piše koji tačno je unet, pa ako ste delili oba, onda kontam da morate da zovete da biste proverili. Ili prosto tad prestanete da šaljete, jer više nema potrebe, hahah.

Prilozi

• a1_vaucer_1.webp
    a1_vaucer_1.webp
    27.7 KB · Pregleda: 36
  • a1_vaucer_2.webp
    a1_vaucer_2.webp
    9.7 KB · Pregleda: 35
  • a1_vaucer_3.webp
    a1_vaucer_3.webp
    22.3 KB · Pregleda: 34
Zdravo. I meni je neophodan jedan kod ukoliko imate? Imao sam svoja dva ali nisam ih preuzeo na vreme i nestali su iz aplikacije. Hvala unapred. Treba da obnpvim ugovor za KucniNet.
Imaj u vidu da ne važi za obnovu, već samo novi ugovor. Dakle potrebno je da raskineš ugovor za taj KN i uzmeš novi sa vaučerom.

Nazad
Vrh Dno