Poredjenje ti nije dobro ovde je suština da nije mogao da se izvuče bez žutog a samim tim i da ne bude izbačen iz igre.To se sve slažem "glava" se bacio u bazen, dao je sudija žuti odbrani i to je greška, znači ćoravi su na metar i glavni i pomoćni, što sam i napisao sudije su u fazonu opušteno imamo VAR, doveli su sebe u situaciju ako poništim ovom, onda moram dati za simulaciju.
Sa druge strane poenta je da sam prokomentarisao generalno u fudbalu se ne daje za takve stvari (simuliranje) drugi žuti/crveni. Kažete da pratite dugo, pa napišite koji je igrač, prvenstvo ili ligi šampiona, bitna utakmica neki igrač dobio drugi žuti za simuliranje, barem meni nije ostalo urezano da je neko tako isključen.
Citiras mene u drugom kontekstu, ovo je bilo za prenemaganja i odugovlačenje igre, krađu vremena.
Niikako da napišete koji su to igrači jos dobili drugi zuti crveni za simuliranje, tako da nema potrebe dalje ici u off.
Pročitaj kompletan moj odgovor, nadovezao sam se na njegovo sa tim da je prvenstveno dobro za veliku uštedu vremena, niko se ne izlezava i simulira. Isto tako naravno da bi davao žuti za simulaciju, kao recimo Kaneu protiv Norveške kod gola, ali poenta pisanja je da se ne daje tako lako drugi žuti, što i pokazuje istorijat svih takmičenja i prvenstava. Naravno sudije sve opravdaju kroz pravila kada treba da gledaju i kako, VAR im je to dodatno omogućio, selektivna pravda.Ili dve osobe pisu sa tvog naloga ili ti sa sobom ne mozes da se dogovoris. @encarta je napisao "Ovakva foliranja, simulacije su za zuti karton kao vrata" a ti odgovaras "Slazem se ..." i onda nastavljas u tom kontekstu. Znaci, ili podrzavas neko pravilo ili ne, a ne u zavisnosti od situacije. I Embolo nije dobio crveni karton za simuliranje, dobio je zuti, isto kao i Almiron, a to sto je vec imao zuti trebalo je da razmislja kada je simuliranjem hteo da stekne prednost.
Nije dobio crveni, dobio je zuti zbog sutiranja lopte nakon sviranja ofdajda. Ni prvi ni poslednji igrac koji dobija zuti karton zbog ovakve situacije. Inace treba da kazes ko je bio protivnik posto je u pitanju Barselona, a ti nekako bas volis polovicno da baratas informacijama.Jedini crveni zbog ovakvih stvari, u ovako važnoj utakmici, je dobio Van Persie kada nije čuo da je sudija zaustavio utakmicu. Takođe je sviran nepostojeći penal.
Ne moram ni da kažem ko je bio protivnik.
Procitao sam i vidim da se slazes da se daje zuti za simuliranje. Ova situacija sa Embolom je potpuno opravdana jer je zbog simulacije dat zuti karton protivnickom igracu. Na srecu VAR je adekvatno odreagovao i poslao ga pod tus da razmislja sta je uradio a opozvao karton protivnickom igracu.Pročitaj kompletan moj odgovor, nadovezao sam se na njegovo sa tim da je prvenstveno dobro za veliku uštedu vremena, niko se ne izlezava i simulira. Isto tako naravno da bi davao žuti za simulaciju, kao recimo Kaneu protiv Norveške kod gola, ali poenta pisanja je da se ne daje tako lako drugi žuti, što i pokazuje istorijat svih takmičenja i prvenstava. Naravno sudije sve opravdaju kroz pravila kada treba da gledaju i kako, VAR im je to dodatno omogućio, selektivna pravda.
Druže batali nema poenteZnaci, ako igrac vec ima zuti karton onda mu malo vise gledas kroz prste za faulove, simuliranja i slicno, ne treba taj igrac sam da pripazi na svoje ponasanje tokom nastavka utakmice?
Ne znam sta nije jasno u konstataciji da je selektivno sudjenje kao i u svakom drugom sportu. Svuda se forsiraju bogati, jaki timovi koji imaju svoju publiku, za sirotinju retko ima mesta. Samo postoje realne zamerke a postoji i kukanje. Ovo oko drugog zutog kartona za Emboloa je recimo kukanje, ono za nedosudjivanje crvenog kartona Mesiju u prvoj utakmici je realna zamerka.@delboy
Znači da sudije nisu bile tendenciozne, nisu navlačile ni za koga, pravila su se selektivno primenjivala, ali onako nasumice, svima na štetu podjednako?
Sve je bilo nenamerno i u krajnju ruku skroz benigno?
Onda nismo pratili isto prvenstvo ti i ja.
Da, vidi se da nisi gledao.Utakmicu nisam gledao , jer ne volim ni jedne ni druge . Kroz celo prvenstvo se gura ARG i Mesi.
Sudijama se stalno govori da drugi zuti karton mora sam da ispadne iz džepa . Kako citam ovde nije .War se ne bi 100% umesao da je drugi zuti trebao dobiti igrac ARG .
Ne vredi pricati vise o tome . Cel prvenstvose namesta za ARG i mesija .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari