Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Ističe mi ugovor sa Mts-om 17og jula. Treba mi ponuda za ostanak u mtsu ili prelazak u A1 uz što bolje pogodnosti. Trenutno sam na Zmaj tarifi i nešto slično bi mi odgovaralo ( NEO Surf ili Bit). Hvala.

Istice mi ugovor sa MTS-om 11og jula. Treba mi ponuda za ostanak u MTS-u. Trenutno sam na "BOX 4 BELI" paketu.

Hvala unapred

Ističe Yettel, treutno na Yettel Mobile L 2024. Ponuda za ostanak ili prelazak u A1 ili MTS.

Total data 11.08.2026 ističe. Ponuda za ostanak ili prelazak u A1 ili MTS.

Početkom septembra istice mts ugovor za postpaid potrebna ponuda za obnovu ugovora ili prelazak u yettel ili A1 (da nije ponuda 20% popusta jer to imamo kod). Bez uredjaja i bez boxa.

Istekao postpaid ugovor u mts-u, potrebna ponuda od mts-a za obnovu ili ponuda za prelazak u A1/Yettel.

Sledeće nedelje mi ističu 2 ugovora u A1, potrebna ponuda za obnovu.
Imam sada jedan surf paket i neo neo

Istekao ugovor u mts. Potrebna ponuda za produžetak ili prelazak u yettel ili a1

Potrebna ponuda za yettel mobilni net paket "mobilni net max" uz 5g router

Dugogodisnji postpejd MTS korisnik, otvoren za prelazak u A1 i Yettel, ali i ostanak u MTS-u.
Ugovorna obaveza istice krajem ovog meseca.
Potrebna ponuda, hvala.

Ističe mi ugovor kod A1 dana 1.8.2026. god. Trenutno koristim postpaid paket NEO 30, zainteresovan sam za paket NEO SUPER sa ponudom od 50% popusta za ugovornu obavezu na dve godine. S toga mi je potrebna ponuda operatera A1. Unapred hvala!

Izgleda da su akviziteri van Srbije tj na odmoru i da trenutno prodaju Wind, Cosmote i Vodafone 😁.

Nazad
Vrh Dno