Koja nepisana pravila? Kako misliš da Paredesu poništi žuti a Embolu da ne da karton za smiluaciju. Ili misliš trebao je da progleda kroz onaj žablji skok Embola i da odtavi Paredesu žuti jer jelte on nema žuti pa neće dobiti crveni. HaosTo su neka nepisana pravila, mislio sam da pratis fudbal.
Nekada imaju nekada nemaju.Ne znam od kada pratite generalno sport, pogotovo timski, kasnije faze takmičenja, faze utakmice, imaju fleksiblinije suđenje.
Znamo da Mesija ne bi ni pogledao...Simulacija je bila, ali da se daje drugi žuti u ovoj fazi takmičenja je malo više nategnuto. Pitanje bi li Mesiju isto dosudio 😄
Verovatno kao i Mbapčeta i Kejna. Ipak to majstori tog kalibra rade mnogo bolje.Znamo da Mesija ne bi ni pogledao...
Pratim 40 godina, intenzivno 35, za ovo sto je uradio Embolo nema gledanja kroz prste, pogotovo sto je dosudjen Paredesu zuti. Znam da su Svajcarci navikli na kriterijum Feliksa Briha, na njihovu zalost jutros nisu igrali protiv Srbije pa im je sudjeno u skladu sa pravilima.Ne znam od kada pratite generalno sport, pogotovo timski, kasnije faze takmičenja, faze utakmice, imaju fleksiblinije suđenje.
A za ono što je Mesi nagazio u grupnoj fazi ima gledanja kroz prste, ne zove se var, ne daje se ni žuti, a tek crveni. Kažem fleksibilno bi trebalo biti na drugi način u duhu igre (ko prati ili je igrao sport znaće), a ne na ovaj način da jednim se držis strogo pravila igre, a drugima gledaš boju dresa ili već čega.
Naročito Kejn to radi fantastično...Verovatno kao i Mbapčeta i Kejna. Ipak to majstori tog kalibra rade mnogo bolje.
Imas i protiv Austrije, Mac Allister pravi faul na centru (slično kao sto su dobili protiv Egipta u svoju korist) koji se ne sudi, daje Argentina gol iz te akcije.
Posto kaže pratiš dugo fudbal i da je drugi karton za simuliranje uobičajen, koliko je igraca izbačeno iz igre na taj način na velikim takmičenjima, reprezentativnim i klupskim, bilo grupna faza ili završnica?

Mislim da mašiš poentu. Ono što sam pokušao da pojasnim jeste da kada se koristi VAR za mistaken identitiy karton mora da se dodeli.Imas i protiv Austrije, Mac Allister pravi faul na centru (slično kao sto su dobili protiv Egipta u svoju korist) koji se ne sudi, daje Argentina gol iz te akcije.
Posto kaže pratiš dugo fudbal i da je drugi karton za simuliranje uobičajen, koliko je igraca izbačeno iz igre na taj način na velikim takmičenjima, reprezentativnim i klupskim, bilo grupna faza ili završnica?
To se sve slažem "glava" se bacio u bazen, dao je sudija žuti odbrani i to je greška, znači ćoravi su na metar i glavni i pomoćni, što sam i napisao sudije su u fazonu opušteno imamo VAR, doveli su sebe u situaciju ako poništim ovom, onda moram dati za simulaciju.Mislim da mašiš poentu. Ono što sam pokušao da pojasnim jeste da kada se koristi VAR za mistaken identitiy karton mora da se dodeli.
Već ti je odgovorio Delboy. Na ovom svetskom se samo 2 puta gledalo koliko znam.
@Martin Mystere nekonzistentnost u sudjenju je najveći problem. Dupli aršini kod simulacije jedan od većih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari