Šta je novo?

Koje je dobro napajanje?

audiofreak

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.07.2003
Poena
410
Zbog ucestalih pitanja na benchu tipa "koje napajanje da kupim", resio sam da postavim ovde jedan thread da se ljudi informisu.

Evo prve korisne informacije:
UL Online Certifications Directory
Na ovoj adresi mozete da unesete broj koji cete pronaci na nalepnici na svakom krstenom napajanju, format broja je E123456.

Druga je review site i to jedan od mojih omiljenih -- Silent PC Review. Tu mozete naci prilicno kompetentne testove napajanja i coolera, a sve u cilju smanjenja buke vaseg racunara.

Za sada toliko od mene.

Neko misljenje o deepcool pq850g? 75e je samo full modular a ispada po svemu b tier i platinum po cyberneticsu.
ili sigurica mwe v3 gold 850w ?

Ima odlične brojke na cybenetisc za tu klasu.Helly je odradio odličan posao,zamerka ka ventilatoru.
Za 75e vredi svaki evro.
U B grupu je verovatno zbog izbora ventilatora,ovako moze komotno u A tier,iako te liste imaju manu jer mešaju u istu grupu različite klase napajanja naročito sad kad su savremen dizajn jeftin za postizanje dobrih rezultata.

Poslednja izmena:
Narucio 77e, kazu ova iz ipona verzija je atx 3.1 price 5.1 videcemo.

Kolege, može predlog? 🙂

Treba mi napajanje za office mašinu: integrisana grafika, AMD 4650G, 2 SSD diska, baš ništa posebno, ne trebaju modularni kablovi, ali treba da radi 7/24 (bar 5/24)!
gledam npr FSP Vita GD650W...8.5-9k din...nema ga u puno radnji pa moram da nadjem jednu,dve alternative....
GPU se neće sigurno kupovati, tako da je to to, neće biti proširenja konfiguracije...
mogla bi i manja snaga, ali ne znam šta izabrati....🙂

Kolege, može predlog? 🙂

Treba mi napajanje za office mašinu: integrisana grafika, AMD 4650G, 2 SSD diska, baš ništa posebno, ne trebaju modularni kablovi, ali treba da radi 7/24 (bar 5/24)!
gledam npr FSP Vita GD650W...8.5-9k din...nema ga u puno radnji pa moram da nadjem jednu,dve alternative....
GPU se neće sigurno kupovati, tako da je to to, neće biti proširenja konfiguracije...
mogla bi i manja snaga, ali ne znam šta izabrati....🙂
Treba ti neko sa malo snage i dobrim ventilatorom.Ali takav izbor je loš ili ga i nema,naročito budzet varijanta.Ono sto ima je BeQuiet Pure Power 12 550w,10000 i kusur dinara
Imaš i system power 11 550w 7400 s
din,lošiji vent od pure power.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno