Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Bogme, Norvežani će potonu ako ovako puštaju da im uleću u kazneni prostor

I pored dva gola meni je glavni utisak prvog poluvremena kako je neposredno pre gola Norveške Kejn pao ko da mu je neko otkinuo nogu a u stvarnosti ga niko bukvalno nije ni pipnuo!

Ko je u mogucnosti, samo Fussball.TV kanali za prenos, nemacki komentatori.

Apropo drugog i ponistenog gola, dobro je da je poluvreme jer su se raspali norvezani posle 1:1

Mnogo slaba odbrana norvezana...valjda nece vise od 2 da prime u drugom poluvremenu.

Englezk se tek motivisu kad prime gol

I pored dva gola meni je glavni utisak prvog poluvremena kako je neposredno pre gola Norveške Kejn pao ko da mu je neko otkinuo nogu a u stvarnosti ga niko bukvalno nije ni pipnuo!
To rade svi bukvalno. Leze po minut na zemlji i samo ustanu i nikom nista. Zar nije bilo najave da ce biti kazni za simuliranje?

Da budem iskren, navijam za Engleze, posebno sad zbog ovog Serlota, bukvalno se raspala ekipa nakon toga, nijedan saigrač ne može da veruje kakav je šaban ispao.

Plus ne može Fifa tako lako da krade Englesku.

Sørloth био пањ и против Бразила, ваљда га опет замени на полувремену. Татин син.

2:1 woohoooo

poništavanje?

Nene
Ako ga je oborio dok korner nije izveden i dok lopta nije u igri , pištaljka i upozorenje obojici i znak onda da se udarac izvede
Na to sam ja mislio i to je po pravilima

Onda je trebao da zaustavi izvodjenje kornera i upozori obojicu
Ovo su neka nova pravila Turpana i Wara
Jedini ovakav slučaj, da ga se ja sećam, naravno umešan je Mesi.

Nazad
Vrh Dno