Šta je novo?

Hardver Punjive baterije za miš AA

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

rorty93

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2008
Poena
345
Sta preporucujete narode od punjivih baterija za mis? (Viper V3 hyperspeed).
Da li je neko koristio i ima iskustva sa Panasonic eneloop pro 2500mah?

Panasonic samo bele a i za misa ce da ti zavrsi gorepomenuto ili Tronic u Lidlu.

Ja vrtim bukvalno sve odreda pocev od belih Eneloop, Tronic, Energizer itd baterija, kad ih imas vise i dobar punjac bukvalno je nebitno koje su, samo zamenis.

Za isti mis koristim Ikea LADDA AA od 2450 mAh, radi bez problema.

U Razer Synapse imas opciju da prebacis tip baterije sa alkalnih ili litijumskih na NiMH.

Baterije sam porucio pre pet meseci (u februaru) i pre 2, 3 dana poceo sam da koristim trecu bateriju. Znaci jedna skroz napunjena baterija ce ti trajati oko 2-2.5 meseca.

Napunjenost prve dve baterije je bila oko 80% i prosecno vreme koriscenja misa je od 4 do 6 sati.

Ukoliko u buducnosti budes zeleo da olaksas mis za par grama, mozes uzeti sa temua/alija adapter AAA to AA i isto LADDA AAA baterije, samo sto ces ih onda malo cesce menjati.

Za isti mis koristim Ikea LADDA AA od 2450 mAh, radi bez problema.

U Razer Synapse imas opciju da prebacis tip baterije sa alkalnih ili litijumskih na NiMH.

Baterije sam porucio pre pet meseci (u februaru) i pre 2, 3 dana poceo sam da koristim trecu bateriju. Znaci jedna skroz napunjena baterija ce ti trajati oko 2-2.5 meseca.

Napunjenost prve dve baterije je bila oko 80% i prosecno vreme koriscenja misa je od 4 do 6 sati.

Ukoliko u buducnosti budes zeleo da olaksas mis za par grama, mozes uzeti sa temua/alija adapter AAA to AA i isto LADDA AAA baterije, samo sto ces ih onda malo cesce menjati.
Koji punjac koristis? Neka preporuka za nesto povoljnije

Koji punjac koristis? Neka preporuka za nesto povoljnije
Taj sto je rekao jurodivi, kupio sam sve zajedno u paketu.

IKEA Stenkol moze da puni AA i AAA baterije i ima lampice koje ti pokazuju da li se baterije pune ili su napunjene. Dve AA baterije od 2450 mAh se pune oko 4 sata, a cetiri baterije se pune oko 8 sati.

Nisam koristio od drugih proizvodjaca punjive baterije ili punjace tako da nemam neku preporuku za nesto povoljnije, mozda Lidl Tronic, mada svakako ce baterije otplatiti same sebe kroz vise ciklusa punjenja.

eventualno prelistaj ovu temu

Nazad
Vrh Dno