Stiglo jutros Torras staklo. Prezadovoljan!
Prvi put sam naručivao nešto sa Amazona inače, stiglo za 6 dana iz SAD, sa poštarinom me izašlo 60$, bez dodatnih carinskih i pdv troškova.
U poređenju sa Spigen EZ Fit Pro, sa kojim sam takođe jako zadovoljan, rekao bih da je malo bolje. Prvo, mnogo bliže prilazi ivici ekrana, praktično maksimalno, sa maskom je praktično nevidljivo. Takođe, rekao bih ovako na prvu da ima malo bolji oleofobski premaz, mada nije isključeno da mi samo čini trenutno jer mi se na Spigenu izlizao.
Takođe mi se kod Torrasa više sviđa instalacioni ram, dosta je komotniji i maksimalno lak za nameštanje. Nije ni sa Spigenom ništa teško, samo Spigenov ram ima više kontaktnih tačaka sa telefonom, pa treba nekad malo upreti da se skine... Torras mi se isprva činio čak suviše labav, međutim sve leže savršeno, samo se povuče nalepnica, u mom slučaju nije bilo ni mehurića.
E sad, videćemo kakva je postojanost. Spigen mi se nikad sam od sebe nije mrdnuo ni na jednom telefonu, samo bih stavio drugo staklo iz kompleta kad bi ovo prvo pokupilo neku vidljiviju ogrebotinu ili postalo hrapavije za prst.