Šta je novo?

Stremio [nije tema za alternative]

Да ли има неки додатак за Милоша Цвјетичанина вечерас.за Стремио?

Stremio dugo koristim na Google tv i odnedavno imam problem sa kašnjenjem zvuka u odnosu na sliku na nekim novim serijama (Star city, Silo, možda i druge nisam sve proveravao), dok mi recimo neki stariji naslovi rade bez problema. Inače koristim free verziju addonsa, HD hub, Webstreamer, Torrentio. Nisam ništa menjao u podešavanjima Stremia ali ovo sa zvukom je strašno iritantno i jednostavno ne može da se gleda.

Meni se to desilo pre par meseci, samo sam odradio clear data/cache i update na poslednju verziju i ponovo login i radi bez problema.

Stremio dugo koristim na Google tv i odnedavno imam problem sa kašnjenjem zvuka u odnosu na sliku na nekim novim serijama (Star city, Silo, možda i druge nisam sve proveravao), dok mi recimo neki stariji naslovi rade bez problema. Inače koristim free verziju addonsa, HD hub, Webstreamer, Torrentio. Nisam ništa menjao u podešavanjima Stremia ali ovo sa zvukom je strašno iritantno i jednostavno ne može da se gleda.
Kod mene kada se to desi premotam malo u nazad (jedan klik "na levo") i zvuk se usaglasi.

I ja imam hdhub i torrentio.
Moze link od addona Webstreamer ?

I ja imam hdhub i torrentio.
Moze link od addona Webstreamer ?

Stigao apdejt i za hdhub

Whats new? version 1.0.6

• 9 new scrapers
  • Library size almost increased by 100%
4k streaming optimised. Now faster and better streams through new providers
- Torbox caching issue fixed. Now almost everything is cachable and streamable through torbox

(Also available on AlOstreams marketplace)

Ne znam.kakav je sad ali sam ga batalio od kad sam Nuvio naštelovao. Ima sve što je Stremiju nedostajalo. I tamam sam se oprostio od RD i uzeo Torbox. Ostavio one fidelizty poene na RD jednog dana ako Torbox bude zezao da vidim da li radi kako valja.

Baš tako iz mog iskustva što sma testirao wuplay je brži od Nuvia ali mi je Nuvio kompletniji. Par dana sma oba koristio i odlučio se za Nuvio na kraju.

Da ne offujem pošto je stremio tema, probaš vidiš.

Nazad
Vrh Dno