TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 365
Radi Elementum i to vrlo dobro…
Opravili ga.Dali radi nekome TvVoo addon na Stremio?
Kod mene kada se to desi premotam malo u nazad (jedan klik "na levo") i zvuk se usaglasi.Stremio dugo koristim na Google tv i odnedavno imam problem sa kašnjenjem zvuka u odnosu na sliku na nekim novim serijama (Star city, Silo, možda i druge nisam sve proveravao), dok mi recimo neki stariji naslovi rade bez problema. Inače koristim free verziju addonsa, HD hub, Webstreamer, Torrentio. Nisam ništa menjao u podešavanjima Stremia ali ovo sa zvukom je strašno iritantno i jednostavno ne može da se gleda.
I ja imam hdhub i torrentio.Stremio dugo koristim na Google tv i odnedavno imam problem sa kašnjenjem zvuka u odnosu na sliku na nekim novim serijama (Star city, Silo, možda i druge nisam sve proveravao), dok mi recimo neki stariji naslovi rade bez problema. Inače koristim free verziju addonsa, HD hub, Webstreamer, Torrentio. Nisam ništa menjao u podešavanjima Stremia ali ovo sa zvukom je strašno iritantno i jednostavno ne može da se gleda.
I ja imam hdhub i torrentio.
Moze link od addona Webstreamer ?
This is the wayI ja imam hdhub i torrentio.
Moze link od addona Webstreamer ?
Mislim da je AIOStreams imao problema sinoć.Jel vam radi Stremio ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari