Šta je novo?

Supernova (2024+)

SkyShowtime ne može da se aktivira preko Move boxa. Svi ostali paketi mogu ali ovaj jok 😂

Gledam povremeno preko Move hibridnog uređaja,šta ima novo i da li se nešto promenilo.
Vidim da su brojni kanali,koji su bili u HD rezoluciji,sada u SD rezoluciji.Umesto da se ide napred,oni nazaduju.
TLC,24 Kitchen,Viasat kanali,Hrt 1 i 2,....Prosto mi je neverovatno. Shvatam da žele da naguraju što više, ali ovo je baš jadno.

Vrati sekund unazad pa će biti HD 😂 Dodatno su degradirali neke kanale kad su ubacili onih 10 kanala za prvenstvo u fudbalu. Smešno kakav "kvalitet" nude na dvb-c.

Brdo kanala,domaćih,koje skoro niko ne gleda su u HD, tu mislim na one kanale koji ne emituju filmove,serije.
A ove koji veliki broj ljudi gleda i koji su godinama bili HD su sada SD.Nadamo se da će ih vratiti u HD kada se završi svetsko prvenstvo.

Jel ima otkaznog roka kod ovih i dalje ili ne? Za 2 meseca mi ističe ugovor, čisto da znam kako da se pripremim 😀

Otkazni rok NE POSTOJI.
To im je samo trik za zamajavanje naivnih korisnika.

Kakva su iskustva sa brzinom 600/30 na koaksijalcu i Technicolor-om TC7210? Ističe mi ugovor, vidim da prelazak sa 400/20 na veću brzinu nije naročito skuplji ali ako ne izvlači 500+ onda nema smisla. Verujem da bi se ovaj ruter poprilično mučio, a sigurno nemaju bolji...
Na trenutnom planu izvlačim i do 385 tako da mi nije zapela ta veća brzina al uz malu doplatu imam više pogodnosti pa čisto da proverim...

Uh, slučajno videh da su od početka ovog meseca ukinuli mogućnost 2 besplatna stb uređaja, sad je besplatan samo 1. Svaki naredni se doplaćuje po 350 din. To naravno po isteku trenutnog ugovora...

"Aktivacijom Parkiraj račun ostvaruješ pravo na popust od 50% na mesečnu naknadu, kada ne koristiš svoj Super PLAN 2 paket.
U mesecu aktivacije, naplaćuje se naknada (taksa) za ulazak u status mirovanja u iznosu od 1.999 dinara."

Jel ovo neka sprdnja? Ja to tumacim kao - PLATIS 2000 din da dobijes 50% popusta na ionako nenormalne cene, ali uslugu nemas uopste (0%). Sjajna ponuda, ne znam kako odoleti.

Jel ovo neka sprdnja? Ja to tumacim kao - PLATIS 2000 din da dobijes 50% popusta na ionako nenormalne cene, ali uslugu nemas uopste (0%). Sjajna ponuda, ne znam kako odoleti.

Па опште је познато да свака нова измена иде против корисника кад је у питању МТС. Нема шта да те чуди.

Pisao sam pre neki dan za ponudu jer mi istice ugovor uskoro. Zvali su me nakon toga opet sa ponudom tcl televizor 43" na poklon i 1 mesec upola cena i ostala 23 po 5300 bez ikakve doplate za dva tv-a kao sto je bilo prvi put kad su me zvali. Druga ponuda je bila 8 meseci upola cena pa 16 meseci po 5300 isto bez ikakve doplate za 2 tv-a. Prihvatio sam prvu 😁

Od poslednje ponude telefonski za prelazak na supernovinu optiku i super plan 3s od strane agenta 8 meseci 50% ni traga ni glasa, bio dogovor da se čujemo sredinom jula. Ugovor za mts box 3 na bakru jer nema optike mi ističe 4. avgusta, danas bio do poslovnice kaže gospođa za šalterom ona može max 6 meseci 50% da odobri... Nakon toga sam nazvao 064733 i pitao kako ide raskid ugovora jer ozbiljno planiram da raskinem sa mts i pređem na Jetel. Videćemo da li će neko zvati narednih dana da ponudi nešto...

Od poslednje ponude telefonski za prelazak na supernovinu optiku i super plan 3s od strane agenta 8 meseci 50% ni traga ni glasa, bio dogovor da se čujemo sredinom jula. Ugovor za mts box 3 na bakru jer nema optike mi ističe 4. avgusta, danas bio do poslovnice kaže gospođa za šalterom ona može max 6 meseci 50% da odobri... Nakon toga sam nazvao 064733 i pitao kako ide raskid ugovora jer ozbiljno planiram da raskinem sa mts i pređem na Jetel. Videćemo da li će neko zvati narednih dana da ponudi nešto...
Pardon, Jotel

Nazad
Vrh Dno