Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Potreban supernova agent. Istice ugovor kod sa supernovom 17.07, raskid najavljen na vreme.

Zdravo, ističe mi Yettel paket na optici 17.07.
Potrebna ponuda za optički internet i fiksni telefon sa zadržavanjem broja. Lokacija Beograd-Rakovica gde postoje tehničke mogućnosti za MTS, A1 i Yettel optiku. Prihvatam ponude za ostanak na Yettel, kao i prelazak na MTS ili A1 u slučaju bolje ponude.

Истекао ми је уговор са мтс (Бокс 3 са оптичким интернетом), тражим најбољу понуду за оптички интернет, може и уз тв у случају добре понуде. Свеједно који оператер, територија Београда (Вишњичка Бања) је у питању.

Istekao je ugovor i otkazni rok u SBB, Digitalni EON premium. Potrebne su ponude za prelazak u A1, Yettel, MTS ili ostanak u SBB. Potrebni su internet, tv i fiksni. U MTS ima i postpaid broj pa može ponuda za box 4. Lokacija Novi Beograd, blok 70, Jurija Gagarina.

Zdravo, ističe mi Yettel paket na optici 17.07.
Potrebna ponuda za optički internet i fiksni telefon sa zadržavanjem broja. Lokacija Beograd-Rakovica gde postoje tehničke mogućnosti za MTS, A1 i Yettel optiku. Prihvatam ponude za ostanak na Yettel, kao i prelazak na MTS ili A1 u slučaju bolje ponude.
Rešeno prelaskom u A1.

Zdravo, istice mi ugovor za tv sa supernovom, hteo bih da sada dodam i internet, pa ako može neko da mi se javi. U pitanju je Stara Pazova

Ajde da probam ponovo. Moze li neki agent za Supernovu da mi se javi, ako ih ima ovde.
U pitanju je nov korisnik koji bi uzeo net (optika).

Trazim ponudu samo za internet, optika, koristili orion.
Moguce je da se uzme i Net + TV + Mob, ako je dobra ponuda.
Beograd, Palilula.

Dobar dan.
Tražim najpovoljniju ponudu za NET + TV pakete. Beograd, Zemun Polje.

Trenutno razmatram A1 ponudu koju sam dobila, ali zamolila bih agente iz Yettel-a, ili SBB-a da me kontaktiraju za trenutne ponude koje se nude ukoliko postoji i dalje opcija 12 meseci za dinar. Ugovor istice 17.7.

Hvala unapred!

Potrebna ponuda za ostanak u MTS na optici BOX4, trenutno BOX4 PLAVI. Ugovor ističe 12.08.

Dobar dan.

Tražim najpovoljniju ponudu za NET + TV paket na Zlatiboru, ulica Andrije Jevremovica.

Trenutno imam ugovor sa Yettelom za TV i net koji je 4500 dinara i taj ugovor ističe u avgustu.

Zamolila bih agente da me kontaktiraju za ponude, koje su povoljnije od trenutne.

Hvala unapred!

Potrebna ponuda za opticki internet + TV, Niš

Pozdrav ljudi,

Tržim ponudu za internet i TV. Zgrada, Niš kod Šojke. Trenutni provajder mts, ugovor istekao.

Zainteresovan sam za ugovaranje box 4, lokacija Novi Beograd zgrada sa mts optikom. Ako ima neki agent neka mi se javi i ako neko od članova ima kontakt zamolio bih da mi pošalje u inbox.

Pozdrav, trazim najbolju ponudu za MTS optika pakete. Primarno me zanima internet paket znam da mora da ide i fiksni ali ako ima dobrih ponuda za internet plus tv mogla bih da razmotrim. Lokacija je Mladenovac.

Potreban kontakt akvizitera/agenta za net+tv, sa ponudom. Blok 62. Yettel/SBB.

Poslednja izmena:
Istice danas ugovor.
Molim za ponudu mts-a za box 2 (internet+fiksni) ili box 3s sa 24m popusta od 50%

Ili najbolja ponuda za internet na optici.
Kraljevo, Ribnica

Hvala
Ističe mi ugovor 14.07 za box 3 na MTS optici.
Trazim najpovoljniju opciju za ugovor od 2 godine za internet+tv, lokacija Kraljevo, Ribnica.
Moguće je i produžetak saradnje sa MTS samo uz opciju 50% na 24m, do sada sam plaćao 2050 din.

Hvala.

Pozdrav, tražim opciju za NET+TV paket, lokacija je Stara Pazova. Na području nemam mogućnost optike, trenutno imam samo prenosni net od Yettel-a, bez ugovorne obaveze.
Hvala.

Pozdrav.
Buduci bivsi korisnik Oriona/MTS-a.

Trazim povolju ponudu za opticki internet u Zemunu ili mozda 5G kucni net.

Hvala

Trazim najbolju ponudu za kucni internet. Ne moze biti opticki od strane A1 ili yettela jer u zgradi nema optika. Najvise me interesuje A1 kucni 5g net pa se javite sa ponudama.

Istekao ugovor sa yettel optičkim internetom i tv, neka me kontaktiraju agenti u vezi produženja ugovora ili prelazak kod drugog operatera ,Novi Sad -centar

Trazim ponudu za A1 optiku

Takođe me zanima i ponuda za SBB za istu lokaciju

Nazad
Vrh Dno