Šta je novo?

Dobre radne stolice

ako ti znači podatak, par puta mi se desilo da zaspim u njoj gledajući nešto na jutjubu i da se posle par sati probudim bez ikakvog bola u leđima

Ergohuman_Classic_Comfort_Mesh_Chair.webp

ali ne postoje dva čoveka sa identičnim problemom kičme tako da, bez obzira, valja probati pre kupovine

Sa tom visinom, Embody(ja ga koristim sa 181cm i 120kg) mislim da bi ti se usekao u lopatice, ali mozes da probas u Nitei.
Ja sam bas kockast, te mi HM Aeron nije ni u najsiroj varijanti odgovarala, bila mi je uska. Markus-a pojedem(pogledaj sliku) i isto tako, horor mi je bio kada sam morao da ga koristim, sedeo sam na kuhinjskoj stolici, jer ni sat ne izdrzim na njemu, dupe boli kao da me neko tukao...

Ne bih preporucio SC Gesture zbog jako lose lumbalne podrske(kao da je rupa na donjim ledjima), a ista je upravo najbolja na SC Leap stolici.
Imam i SC Leap i kolje mi se sa Embody, obe su mi u necemu bolje, ali lumbalna na Leapu je neprevazidjena(uzeti bolju, podesivu lumbalnu, doplata) i nasloni za ruke su na Embody-ju bas krs.
Ergohuman stolice mi nemaju dobru lumbalnu, mekana je i ne drzi ledja dovoljno, ali to nece svakome smetati, drugar je istu koristio skoro 10 godina i bila mu je super.

Moja preporuka za tebe je SC Leap, odes u Airport City u Delight i posedis na njoj barem 15ak minuta, uz podesavanje lumbalne.
Embody ima dosta losiju lumbalnu, ali sama ledja prate telo, pa to nekako nadoknadjuje.
Da je tada postojao Atlas headrest za leap(kupio sam ga za Embody, jer ja lezim u stolici 70% vremena, neretko i odzonjam par sati 🙂), verovatno nikada ne bih ni uzeo Embody.
Nikako ne uzimaj fabricki headrest za Leap, vise smeta no sto koristi.

Da napomenem da sam pre oko 2-3 godine isprobao preko 50 stolica od 300-3000e i Leap i Embody(Aeron takodje vrh, samo ebg...) mi nemaju konkurenciju. Probao tada i nahvaljeni Fern i meni ono bzvz u odnosu na ove, a tu je cena.

Prilozi

• Marcus.webp
    Marcus.webp
    144.2 KB · Pregleda: 20
Nazad
Vrh Dno