DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 405
Pa ne znam, nisam imao ja problema pa nisam ni zalazio puno. Znam da ima po forumima ljudi se zale bas.Kada kazes svi, pa koji je uzrok baterija ili slab lepak?
Pa ne znam, nisam imao ja problema pa nisam ni zalazio puno. Znam da ima po forumima ljudi se zale bas.Kada kazes svi, pa koji je uzrok baterija ili slab lepak?
Tako je, bravo na zapazanju. Gledao sam kasno sinoc, bas mora pod nekim uglom svetlosti da se gleda da se vidi da je ispupceno, a noktom se bas oseti. Po danu se vidi bas taj deo da je malo ispupcen, gotovo neprimetno.Bacih pogled sad, i primetim isto, na potpuno istom mestu. Doduse ne toliko izrazeno i teze je primetno nego na toj slici, ali kad se vuce noktom po ivici, na tom mestu sklizne sa boka dok okolo moze da se vuce noktom bez da spadne(oseti se da nema tog 'uzdignuca' sem na tom jednom mestu).
Moj je iz mts-a, svraticu ovih dana do njih.
Lepak je problem. Pogotovo je bilo izrazeno kod exynos modela koji su se pregrejavali. I popusti lepak posle 2-3 godine. Standardan problem. I to na S seriji, mozete da zamislite nize serije.
U principu mozes sam da zalepis, ali ako hoces da bude waterproof, najbolje je da servis uradi.
Putanje je jos uvek da li zaista baterija 'propada'. Sa strane autonomije je bukvalno kao prvog dana, a deformacije ovakve vrste bi bar taj deo morale da unakaze, sto bar kod mene nije slucaj. Moram odraditi backup vaznih stvari pa kroz koji dan probati predati da vidim sta ce reci servis. Tesko je ovo i pokazati prilikom predaje kad je minorna deformacija.Jedino čudno je što baterija tako brzo propada.
Ali ponovo, pričamo o Samsungu tako da je sve moguće..
Naleteh na ove postove na reddit:
I rekoh cek da bacim pogled - ista situacija kao kod lika sa S25. Ili lepak popustio ili baterija krenula... Uzet je u A1, da nosim kod njih ili direkt u ProMobi?
Jel` ti pisao James Zheng posle četvrte? 🤣🤣🤣Елем, и Питаку сам купио, презадовољан, четврта по реду.
Harvard. 😉 Nema veze što piše, baš lepo izgleda.^Испуцао сам, иначе бих ти дао лајк.
Имам и sunset и сада moonrise, прелепе. Ова нова Оксфорд је много лепа, али ме нервира што то пише. Мислим, нисам баш Оксфорд завршио 😅
Probao da pritisnem, nece, stavio upaljac preko, pa pritisnuo - ne pomera se ni milimetar. Tako da verujem da je ipak baterija u pitanju.Uzeh na poslu mali lenjir koji imamo bas za proveru 'ravnoće' nekih komponenti i naslonim na ledja telefona, bas na taj kritican deo. Primetne su neravnine na nekoliko mesto. Na slici u prilogu je vidljivo sa desne strane da ima razmaka izmedju stakla i lenjira.
Druga strana ledja u potpunosti u ravni sa lenjirom, isto tako i displej. Tako da ocigledno imamo problem.
После треће ми је писао, не сећам се шта је било у мејлу, али свакако леп гест. Мада мислим да је циркуларни мејл.Jel` ti pisao James Zheng posle četvrte? 🤣🤣🤣
kod mene na s24u je bas malo podignuta strana gde je olovka, kad je stisnem pomera se, verovatno je oslabio lepak, svakako sam planirao da saljem u promobi da mi stave novu baterijuProbao da pritisnem, nece, stavio upaljac preko, pa pritisnuo - ne pomera se ni milimetar. Tako da verujem da je ipak baterija u pitanju.
Sano da odradim backup bitnih stvari pa cu ga odneti u mts. Javicu sta se desava.Probao da pritisnem, nece, stavio upaljac preko, pa pritisnuo - ne pomera se ni milimetar. Tako da verujem da je ipak baterija u pitanju.
Kako ih maintenance mode sprecava da stave opet losiju bateriju 😅Обавезно maintenance mode, ја кад сам носио у Промоби, поправили су ми квар, али су ми зато ставили слабију батерију. Батерија кидала, по 10,12 сати сота имала, после тога 8, 9. Немам доказ, али знам.
Према томе, обавезно. Да не говорим о приватности.
Едит: заборавих да кажем, нисам имао укључен maintenance mode.
Problem sam resio tako sto sam obrisao kes i data podatke od one ui home app, fakticki kao polu reset telefona jer sve izgubi sem samih aplikacija, i onda sam sve povratio preko home up aplikacije kakav mi je bio layout i evo ga sad više ne brljavi. Izbegao reset telefona bzv i svo iznova podesavanje istog.Ja imam jedan problem ali ajde da pitam ovde, naime od kada sam na OneUi 8.5 i sada npr udjem u listu aplikacija, otvorim lupam chrome, vrtim se tu i sada kada idem sa svajpom sa desne strane da se vratim nazad i kada istim tim svajpom izlazim iz aplikacije (posto sam dosao do kraja sa koracima povratka) tu gde mi se u trenutku nalazi prst sa desne strane ekrana, cime odradi svajp komandu on odmah registruje kao da sam odabrao da otvorim tu aplikaciju koja se nalazi uz desnu stranu ekrana u listi aplikacija gde je bio prst. Probao i da podignem polje za gesture i sta ne sve, uvek isto. Ujedno i prioritet da stavim preko homeup i navstar ali problem je idalje tu. Sve sam se nadao da je neka glupost i da ce da rese update-om ali to se nije dogodilo a ne bih da resetujem ceo telefon jer sve ostalo radi besprekorno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari