Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Iskreno, za te pare google i Netflix sertifikovan, mislim da nema povoljnije od android boxeva u čitavom svetu. Čak je kod nas u Srbiji i povoljniie nego u Kini i na Aliju. Dal su uvezli veću količinu dok još nisu skočile cene, ne znam. E sad kome treba multitasking onda ne treba da uzima bilo koji box sa 2Gb Ram-a.
i dolby

Da li je ikada bio jeftiniji od 7k kod nas gen3?
I gde naci mini toslink g toslink kabl? ili adapter?

Ma uvek im negde akcija. Najlakše pratiti na eponuda i evo instant cene. A budu po nekad i ispod 6000 kao prošlog meseca u Mi radnji

Prilozi

• Screenshot_2026-07-07-12-58-23-84_4d38fce200f96aeac5e860e739312e76.webp
    Screenshot_2026-07-07-12-58-23-84_4d38fce200f96aeac5e860e739312e76.webp
    39.2 KB · Pregleda: 35
Sad kad imaju ova 2 zvanična sajta ovaj naš i globalni za Srbiju čini mi se da svako malo bude u ponudi za 5990 dinara. Izrotiraju pa jedan mesec je dnevna ponuda kod jednih sledeći mesec kod drugih.

Одличан уређај за андроид тв бокс, за 6000 дин. Ради за шта је намењен, пусти филм или музику са фајла или стрим сервиса.
3. ген се опасно приближио надоградњом на А14, само има 8GB уместо 32ГGB. Чак је и ген 1 веома пристојан за мове, хбо и јутјуб.

Ma bolji je, imao sam sva tri, sad imam 2 i 3 paralelno i oba su dobri, sa A14 i pratecim zakrpama radi odlicno.

Najvise za stremio, youtube mi treba. Mislim da sam procitao negde da je 2nd ver dobio neki veci update pa je bas napredovao. Ali ako je 3rd svakako bolji, onda bolje uzeti njega jer je verovatno i najbolji u odnosu na cenu sa konkurencijom

3. ген јесте бржи и новији, исти рам али више простора.

imam 2 i 3, 2 je otišao u vikendicu jer za toliko obavlja posao, ali je prilično usporio...pauza na stremio ga ubija, youtube 4k se muči, vraćanje na home je sporo, generalno je postao vrlo trom...za par dana vikenda ok...možda bi skroz nov gen 2 radio bolje, to je već možda druga priča, ali sumnjam, moguće i da je procesor već pregažen za svakodnevni rad...

gen 3 je solidno brži i uopšte lakše radi...kad i on uspori videćemo... 😉

imam 2 i 3, 2 je otišao u vikendicu jer za toliko obavlja posao, ali je prilično usporio...pauza na stremio ga ubija, youtube 4k se muči, vraćanje na home je sporo, generalno je postao vrlo trom...za par dana vikenda ok...možda bi skroz nov gen 2 radio bolje, to je već možda druga priča, ali sumnjam, moguće i da je procesor već pregažen za svakodnevni rad...

gen 3 je solidno brži i uopšte lakše radi...kad i on uspori videćemo... 😉
Factory reset после упдате на А14 је обавезан.

Što? 🙂 Pre nekoliko dana sam i ja nabavio ovaj box, a juče mi je stigao update.
Nisam primetio nikakvu razliku, sve radi OK kao i do sada, a sad se pitam da li moram da odradim factory reset, jer kapiram da će sve da mi pobriše i da ću morati ponovo sve da podešavam?

Factory reset после упдате на А14 је обавезан.
nije mi ni nudio update, jedino ako je baš novijeg datuma...mislim svejedno da se box umorio od rada ali moguće i da ga reset malo oporavi, probaću kad ga ponovo uključim...svejedno sam nabavio gen 3, sad i nije toliko važno...

Da li ima neki sw da prebacim sve programe sa starog stika na nov box, ili moram jedan po jedan

Da li ima neki sw da prebacim sve programe sa starog stika na nov box, ili moram jedan po jedan
Ručno mora, ali možeš da olakšaš sebi kolko-tolko. Možeš sve aplikacije da poskidaš na telefon, pa onda upališ debugging mode na boksu, i povežeš preko aTVTools. Onda ti ta aplikacija omogućuje da instaliraš sve fajlove sa telefona na boks, deinstaliraš/pozamrzavaš nepotrebne aplikacije i štošta drugo. Meni to ispada i brže i zgodnije jer radim na telefonu a ne sa daljincem.

Nazad
Vrh Dno