Šta je novo?

Samsung promocije

Uz S25 seriju se dobijao S25 FE, ta promocija je odavno prošla. Ko je iskoristio istu, iskoristio je, a ko nije sad dobija taj A05S.

Можда је на хрватском тако правилно?

Можда је на хрватском тако правилно?
Pa em hrvatski kod nas em CG izgleda nece dobiti svoj jezik kad udje u EU nego hrvatski da se koristi?
Nek firme budu korektne, ili neka bude srpski onda u hrvatskoj..

Bezobrazno od strane svih koji tako rade na ex-Yu (i u Bosni, CG i Srb)
(Mada mislim da je ovo imperfekat od dobiti po netu koliko vidim, na srbhrv, ne na hrv - hrv bi bio dobit ćes valjda)

Model SM-X400, 6/128 varijanta

Pa em hrvatski kod nas em CG izgleda nece dobiti svoj jezik kad udje u EU nego hrvatski da se koristi?
Nek firme budu korektne, ili neka bude srpski onda u hrvatskoj..

Bezobrazno od strane svih koji tako rade na ex-Yu (i u Bosni, CG i Srb)
(Mada mislim da je ovo imperfekat od dobiti po netu koliko vidim, na srbhrv, ne na hrv - hrv bi bio dobit ćes valjda)

Prošle sedmice sam dobio generički mail od jednog UK dobavljača da mogu da prebacim svoj nalog na regionalni centar za East Europe, kancelarija u Mađarskoj. Jedna od prednosti koju su naveli je "no language barrier, you can understand each other better".

Madjarski, jedan jedini. Mada, jeste mi pradeda rodjen u Austrougarskoj. Moja greška što ga nisam savladao na vreme.

Pretpostavljam da su svi iz promocije 6/128 modeli, vidim da ih ima već po oglasima...

Nazad
Vrh Dno