Šta je novo?

Dugotrajnost smart satova

Мени је изгледа данас Xiaomi S1 престао да ради после 3,5 године.
Био сам у базену, радио је данас, погледао радио, после минут више не, гледао сам ван воде. А у води је радио.

Неко време сам "гледао" да узмем нови сат.
Који Xiaomi бих мога да узмем за до ње 200+€?

Сад има и Xiaomi watch и Xiaomi S, не знам који је бољи. S1 је пре 4 године био топ.

Док сам писао ово, прорадио је. 😵‍💫😵‍💫
Пишем и одједном проради сам од себе. Али опет зеза.
Ako si bio zadovoljan sa S1, uzmi S4. Trebalo bi da je ispod 150€. Svoj sam kupio krajem januara i prilično sam zadovoljan.

Задовољнан сам. Вратио се у живот.

3,5 година га користим.

Huawei GT kupljen kad je izasao radio je do prosle godine dok mu nije otkazao touch. Baterija mu i dalje ubija kako radi ali dzaba kada samo po sredini reaguje touch i vise ne moze da se upari. Resetovao sam ga u ponoc tako da pokazuje tacno vreme i dalje, moze da se koristi kao obican sat. Ovaj je jedan od retkih koji je i dalje ziv.
Od aprila koristim GT6 pro, videcemo koliko ce da traje.
Ono sto znam jedino, baterija ce nadziveti sve ostalo na svakom Huawei satu.

Što ređe puniš sat to baterija duže traje,ja sam fenix 5 plus koristio preko 5 godina i prodao ga.Baterija mu je degradirala 10 posto za to vreme .

Samo su ciklusi bitni. Ako svaki dan punos bateriju na satu realno je da posle 3 godine pocnu problemi. To je preko 1000 ciklusa. Na Huawei je to 75 ciklusa, naravno da baterija nece osetiti to. Touch je i dalje najslabiji deo pametnih satova.

Sa satovima je realnije da ce te smoriti i da ces pozeleti novi, napredniji nego sto ce crci.

Ако пуниш сат сваки дан то јесте преко 1000 циклуса.
Ја сат пуним на 5 до 7 дана. Трећа година.

Ако се укључе она силна мерења у позадини пуниш чешће, а ако не ода може да траје и до 7 дана. Бар мој сат.
Они Samsung се пуне на 2/3 дана.

Sve zavisi koji sat se koristi. Apple watch moras puniti svaki dan. Meni baterija na AW6, na 75% BH.
Kad ustanem, oko pola 7 skinem ga sa punjaca i uvece mi baterija bude na 60%, ali ga stavim na punjac svako vece, zato sto bi ujutro baterija bila na 25%

Nazad
Vrh Dno