Šta je novo?

Move TV Box (2025-) nije tema za Move aplikaciju ni ti za MTS BOX pakete

DareA

Poštovan
Učlanjen(a)
21.12.2018
Poena
95
Tema za probleme i rasprave za box uređaje koji provajderi koji koriste Move platformu daju korisnicima.

Da li je neko upario daljinski move (MOVE OT T-Box 4) sa TV-om i može li da opiše proceduru?

Kako sa resim problem .Svaki put kad ugasim tv i ponovo stratujem move aplikaciju na move boxu box je setovan na HDR i svaki put moram rucno da na adaptiv HDR .Bas nervira .Ima li neko resenje u setovanju aplikacije ili boxa .

Da li je neko upario daljinski move (MOVE OT T-Box 4) sa TV-om i može li da opiše proceduru?
Ja nisam uspeo .Upseo sam samo da uparim ton tv i dugme gasenje na move daljinski a daljinski od tv nisam uspeo iako je blutut daljinski od tv

Da li neko zna, za Move STB jel moze da radi preko WiFi veze ili se povezuje mreznim kablom na ruter?
I drugo pitanje, ako slucajno radi preko WiFi, jel neko pokusao da STB poveze na neki drugi ruter sa MTS-ovim internetom?

Može li Move boks da radi dobro na Panasonic tx p42 g30e televizoru.

Ima li ovih Move boksova. Pitam zato što mi Supernova zakazuje za 30.6 zamenu boksa.

Iz Supernova staviše Move box koji nije registrovan. Kao nek se učita, i odoše. Čekam kad ono piše boks nije registrovan i ne može da operater (pretpostavljam) ili? da pronađe boks. Nema ga, NLO. Zvali me za podatke na boksu (odozdo na nalepnici) da ga registruju. Čekam od 12.00 sati da se jave.
Šta mi je činiti. Ne javljaju se. Kao da prave novi!

Da nije zablokirao. Vredi li factory reset? Youtube radi. Nemam TV. Ko je imao slično iskustvo. Drugi dan MTS podrška ne može da reši?

Треба да је дел1042дел.

Zna li neko kolika brzina interneta treba za move OTT box-2.

Nazad
Vrh Dno