Xzibo
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.11.2016
- Poena
- 55
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600 / Stock
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS
- RAM
- Kingston Fury 16GB Renegade DDR4 3600MHz CL16
- GPU
- AMD RX9060XT 16GB
- Storage
- Samsung 860 EVO 500gb, KC3000 1tb
- PSU
- Corsair RM650X
- Kućište
- NZXT H5 Flow RGB
- Monitor
- Samsung 27" QHD Odyssey Monitor G5 G50D
- Miš & tastatura
- Logitech G502 Hero/ HYPERX ALLOY RGB Red Linear
- Laptop
- /
- Tablet
- /
- Mobilni telefon
- S24
- Pametni uređaji
- /
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pozdrav, u poslednje vreme sam se zaludeo sa plocama ( znam da je skup hobi ), ali treba trositi pare na nesto da bi se one vracale.
Zanima me koji gramofon i zvucnike uzeti za pocetak, dok ne skupim neku finu kolekciju ploca?
Za sad mi se najvise svidja AT-LP120 ( imaju neki bt usb i tako to ) i Edifire R1700BT. Moze se naci ovo zajedno za oko 400evra gore dole.
Da li je to dobra opcija i da li mogu da rade zajedno ( zbog povezivanja, glup sam za audio svet )?
U nekom trenutku cu te zvucnike koje uzmem uz gramofon postaviti na racunar umesto Genius SW-G2.1 1250 koji me sluze preko 10 godina ( i preziveli su brdo kucnih zurki ), a za gramofon cu nabaviti neke bolje, kroz par godina.
Mozda dodam i T5 Subwoofer u nekom trenutku.
Sve u svemu, glavno pitanje da li uzeti gore navedeno ili ima neka bolja opcija?
Zanima me koji gramofon i zvucnike uzeti za pocetak, dok ne skupim neku finu kolekciju ploca?
Za sad mi se najvise svidja AT-LP120 ( imaju neki bt usb i tako to ) i Edifire R1700BT. Moze se naci ovo zajedno za oko 400evra gore dole.
Da li je to dobra opcija i da li mogu da rade zajedno ( zbog povezivanja, glup sam za audio svet )?
U nekom trenutku cu te zvucnike koje uzmem uz gramofon postaviti na racunar umesto Genius SW-G2.1 1250 koji me sluze preko 10 godina ( i preziveli su brdo kucnih zurki ), a za gramofon cu nabaviti neke bolje, kroz par godina.
Mozda dodam i T5 Subwoofer u nekom trenutku.
Sve u svemu, glavno pitanje da li uzeti gore navedeno ili ima neka bolja opcija?