Šta je novo?

N1 Nova TV - Android aplikacija za gledanje N1 i Nova/IDJTV uživo

• Začetnik teme Začetnik teme dEXE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Android aplikacija za gledanje N1 (Srbija, BiH, Hrvatska) i Nova RS/IDJTV live strimova. Radi i na telefonu i na Android TV uređajima. Neki kanali su Geo-blocked i da bi radili potrebno je korišćenje VPN-a. Sadržaj se strimuje sa javno dostupnih izvora i sva prava emitovanja kanala pripadaju zvaničnim distributerima.

Šta radi aplikacija​

• N1 uživo - Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, biraš region jednim dodirom (za određene kanale potreban je VPN u zavisnosti od regiona)
  • Nova RS i IDJTV - dva kanala, isti prekidač (za Nova RS potreban je VPN)
  • Interfejs - tamna i svetla tema; kontrola daljincem na Android TV, na telefonu vertikalni i horizontalni prikaz; čuvanje postavki gledanja kanala, obeležavanje poslednje gledanog kanala; datum i sat
  • Integrisan plejer - reprodukcija u vertikalnom ili horizontalnom režimu, sa auto prebacivanjem bez prekida
  • Picture-in-Picture (PiP) - nastavi da gledaš dok radiš nešto drugo na telefonu, strim ide dalje u malom prozoru (PiP mod se dobija kada u plejeru izađete u glavni ekran)
  • Pozadinska reprodukcija - zvuk u PiP-u nastavlja rad i kad ugasiš ekran telefona, bez prekidanja (slušajte vesti ili muziku sa isključenim ekranom)
  • Pinch-to-zoom i pomeranje slike - uveličaj sliku prstima ukoliko ne zauzima ceo ekran (horizontalno) i pomeri je ako ti nedostaje deo kadra (vertikalno)
  • Automatski oporavak strima - ako veza zakaže ili se strim zamrzne, app sama pokušava ponovo, bez potrebe da ručno restartuješ
  • MUTE dugme - ugasite zvuk na strimu
  • LIVE dugme - vrati se na live stream jednim dodirom ako si pauzirao, i gledao protekli sadržaj
  • Prikaz naziva kanala i kvaliteta strima - vidiš rezoluciju i bitrate u realnom vremenu (u kontrolama)
  • Sat na ekranu - uvek znaš koje je vreme dok gledaš (samo u TV modu kad su kontrole aktivne)
  • Šta ne može? - nema vraćanja na prethodni sadržaj, strim je uživo, pomeranje napred nazad je ograničeno i zavisi od servera, uglavnom mali skokovi i kratka pauza i naknadna reprodukcija, nema EPG i info šta je na programu

Više infa i download ovde.

n1nova-tv.webp

App radi super, mala napomena, za A1 mobilni net treba VPN i za N1 i nova S.

Sjajna aplikacija, laka i pregledna, mislim da je idealna za korišćenje čak i za ljude koji se ne razumeju preterano u tematiku. Ko već ne koristi druga rešenja, mnogo je lakše koristiti nešto ovako nego se zamajavati sa besplatnim iptv listama samo zbog ova dva kanala. Bravo!

Je l to u sustini strimuje ovo: n1nova.live ? Ja imam LG C1 i vise sam se smorio od svojih ranijih duct tape projekata, vpn container + ffmpeg container + sve to kao .m3u stream u Jellyfin pa na TV, jer LG-jev dinosaurus browser ne moze da pusti njihov video stream u browseru - stoji samo crni pravougaonik na mestu video playera. Nisam programator, al uz'o Codex i naprravio sebi za LG TV 😀

Je l to u sustini strimuje ovo: n1nova.live ? Ja imam LG C1 i vise sam se smorio od svojih ranijih duct tape projekata, vpn container + ffmpeg container + sve to kao .m3u stream u Jellyfin pa na TV, jer LG-jev dinosaurus browser ne moze da pusti njihov video stream u browseru - stoji samo crni pravougaonik na mestu video playera. Nisam programator, al uz'o Codex i naprravio sebi za LG TV 😀
Fakticki da, samo prilagodjeno za android tv, a i telefone, lakse i lepse za pracenje ko nema ove kanale u paketu...

Nazad
Vrh Dno