Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Dobro, Kouto je bio Portugalac i on je bio provokator na neki svoj/portugalski način ali zato nikako nisam mogao da svarim Maskirana koji iako je bio veliki borac bio je ultra prljav igrač.

Jadna je ekipa koja vredi mnogo po platama koja daje gol iz penala u 70.min.

Nema to veze sa parama, vise sa srcem i ovim vaćarošima.
Kolju čitavu utakmicu, a nemaju nijedan žuti. Nije sudija čuo za akumulirane faulove.

Poslednja izmena:
Ovaj klempa odvratan.

Neka su samo izbacili ove wildmene pa ćemo lako za ostalo.
Good night 😎

Tačno sam znao da će biti tuča na kraju, to se očekuje u selu, ne može tek tako da se izgubi utakmica, to ništa ne znači, mora da se vidi ko je jači hahaha. Spasio stvar Due.

Ја сам прекинуо утакмицу пре 20 минута. Мука ми је од тако прљаве игре. Може неко озбиљно да се повреди.

Čitav meč ne mogu ljudi korner da izvedu jer ne mogu objasniti divljacima da se pomere na propisanu udaljenost!
Njima je bilo važno da, i ako izgube, da izgube 1-0, totalno naš mentalitet. Od 100 minuta 98 minuta su igrali bunker, neverovatno. Za šta je Olise dobio žuti karton. pa toga više nema ni u Kupu Afrike. Ja lepo kažem da više vredi Euro nego ovo Svetsko ili, ne daj Bože, Kopa Amerika, totalni cirkus.

Ovo je sudija bio. Sto kaze ibrahimovic trebao je 4 crvena da da, a on ustvari 0 zutih, kamoli crveni. Ako neko zna da li ima negde da se vidi ocena sudjenja, posaljite link da vidimo sta ce da dobije 🙂

Prilozi

• IMG_2029.webp
    IMG_2029.webp
    17.5 KB · Pregleda: 66
Ma da ne bi VAR-a ne bi ni očigledan penal sudio!

Najžešće je kada prikazuju prethodni faul na Dueu kroz referee view gde se sve više nego jasno vidi ali čovek pušta da se igra nastavi.

Mora da je ovaj uzbekistanski sudija ulozio citavo bogatstvo na Paragvaj u kladionici, samo kako ga zeznuse kolege iz VAR sobe za onaj penal.

Gde god pogledas na netu, svi pljuju po Paragvaju. Kakvu su anti reklamu napravili sebi, prosto neverovatno.
A sa druge strane kada pogledas Capo Verde i podrsku celog sveta za njih sa sve ispracajem sa aplauzom celog stadiona... To je pravi sportski fudbal a ne ova... Bicu fin da ne kaznim samog sebe.
A sudija bolje da vise nikada ne zaluta u Francusku, ima da ga nema odmah.

Meni nikako ne ide u glavu...
Leži Paragvajski... Igrač... I dok leži udara nogom Francuskog igrača POTPUNO namerno! Znači rga nogom u njega... I ništa... 💩

Meni nikako ne ide u glavu...
Leži Paragvajski... Igrač... I dok leži udara nogom Francuskog igrača POTPUNO namerno! Znači rga nogom u njega... I ništa... 💩
Imaju VAR sobu koja gleda snimke i ako sudija ne traži ništa, nije mi jasno da li oni mogu da trigeruju nameran nesportski prekršaj bez lopte, i da li su to uradili, a ovaj ignorisao?

Dobro je da nisam gledao drugo poluvreme. Po netu kukaju kako se Mbape ponasao nakon penala. Pa kako da se ponasa nakon igre sa , ne znam kkao da ih nazovem, reprezentacijom?
Kao da su ih skupili iz zatvora u El Salvadoru.

Prilozi

^^
E upravo sam o ovom govorio. Sram ih bilo!
Reče Ibra-Kadabra ako mediji ne lažu, da bi njemu sudija morao dati četiri 🟥 da je igrao ovu utakmicu.

Imaju VAR sobu koja gleda snimke i ako sudija ne traži ništa, nije mi jasno da li oni mogu da trigeruju nameran nesportski prekršaj bez lopte, i da li su to uradili, a ovaj ignorisao?
Mogu da signaliziraju sudiji da se dogodio neki nesportski gest nekog igrača i sudija može a opet ne mora da pogleda snimak ali ukoliko se sazna da je ignorisao poziv za nešto što se desilo bez nekog valjanog razloga (a to se lako sazna) takvo postupanje potencijalno može da bude loše po njegovu karijeru. A može da bude i dobro - eto imamo i slučaj Feliksa Briha koji je procvetao kada nije poslušao poziv VAR-a...

Samo što ono sinoć nije bilo normalno. Počeo sam gledanje meča sa simpatijama ka autsajderu, ali ubrzo su mi se smučili.

Mogu da signaliziraju sudiji da se dogodio neki nesportski gest nekog igrača i sudija može a opet ne mora da pogleda snimak ali ukoliko se sazna da je ignorisao poziv za nešto što se desilo bez nekog valjanog razloga (a to se lako sazna) takvo postupanje potencijalno može da bude loše po njegovu karijeru. A može da bude i dobro - eto imamo i slučaj Feliksa Briha koji je procvetao kada nije poslušao poziv VAR-a...
Nekako mi deluje da je ovaj sudija prosao test i da ce od sad vise da sudi njima "vazne" utakmice a ne da ce da ga skroz zabrane . Jer eto i VAR imamo i sta je promenilo? Gledali da li je dlaku pogodila lopta hrvatskog igraca..

Ja sam tek sad video da je po završetku meča golman Paragvaja pogodio Mbapea loptom u leđa - pa ako ni za šta drugo onda bar za ovo, pa makar i posle meča je morao da pokaže karton...

Sve je pocelo time sto nisu kaznili Mesija za ono stopalo po listu da je tu dobio zuti karton druge ekipe bi imale manje hrabrosti da slicno cine.

Zelenortska ostrva su bas prijatno iznenadjenje kao i Paragvajski golman svojom igrom.

Veceras Brazil 4 Norveska 1 i Meksiko Engleska penali.

Nazad
Vrh Dno