Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Gledao sam poslednje kolo na licinom mestu. Alegri je ***** uvede ga i niko mu ne dodaje loptu čovek odsečen od ekipe. Vodio je ekipu kao ovce na ispašu vukovima. Uopšte nije podredio tim njemu posle izemne nego g dur šibni loptu. I pored takve igre su imali 70 inešto bodova što govori koliko je Seria A i dalje u kanalu. Ispade im Liga Šampiona iz džepa to veče.

Znam, ispratio sam poslednje kolo. Generalno, Milan je u kanalu, nemaju para, da imaju ne bi im veznjak bio od 3 miliona evra.

Slazem se sa predikcijom za Spaniju, bez obzira na furioznu igru protiv Austrije, vidi se da im nedostaje jedan dobar napadac.

Mesi setnja u parku na travnjaku, ostatak tima trci 400m na olimpijadi...

Sad nešto i komentator Arene pametuje, kao, Argentina igra sa sve nekim bzv ekipama, ništa iz TOP 10. Pa cela agenda je da Mesi daje golove Alžiru i Jordanu i da drži rekord još 4 godine, ovo što gledamo je cirkus od utakmice, uz poštovanje prema ovim momcima.

šta bi golmanu da se onako postavi? Mesi dao gol, vidim da niko ne javlja

mnogo je pogubljenja u napadu ekipa sa ostrva zelenog rta

Ostrvljani sami sebe fauliraju

tooooooooooooooo

BRATE KAKO SU IH STISLI, dal je realno ?

Cape Verde bolji kako vreme vise otkuca

U prvom poluvremenu Argentina otprilike 90% posed, igraju se kocke oko gola CV-a

Sada, Argentina panici u odbrani a CV trci oko njih kao zunzare. Au kakva bi ovo bajka bila da dobiju plavi

plavi imaju sreće što imaju golmana na zadatku

produžeci. neće valjda opet penal lutrija

Nije se ni diskutovalo o faulu nad igracem CV, kada je ovaj dao drugi gol ... sve mislim da je neka druga reprezentacija, da bi se digla samo takva buka

Na reprizi gola vidis da odbrambeni koji je skocio i posle pao, ostao na podu, nije dobio priliku da sleti od strane igraca argentine, koji ga je gurnuo u ledja

Svaka cast!

Luda utakmica 😃👍

Ja bas razmisljam za ovog sto je dao gol - celo prvesntvo nosi Pink Predatorke ovaj model Elite Firm, samo ovaj sirotinja nosi neke narandzaste Umbro ili sta su

Kad ga bata zakuca sa Umbro 😁

Au kakva utakmica, sokantna kao Port-hrv, gledao sam samo produzetke, prethodno sam doziveo sok, kad sam video rezultat regularnih 90(96)
Nisam gledao Zelenortska ostrva u grupi , ali su odigrali odlicno u ovoj utakmicu sto sam mogao da vidim u nastavku, bas steta ato nisu doslo do penala
Smejali su svi kad su su nas nabili 3:0 u prijateljskoj, doduse kombinovani sastav, a isto bi bilo i sa prvim timom.
Sto bi se reklo, sa izlizanom frazom, koja ovde dobije puni smisao ”Danas svi igraju fudbal”.

Instant prvo mesto

Prilozi

• IMG_6936.webp
    IMG_6936.webp
    48.6 KB · Pregleda: 80
Samo dva zuta i 13-12 u faulovima, za utakmicu sa produzecima vrlo korektno a s obzirom na protivnike i neocekivano malo faulova. CV su pokazali kako treba sa argentincima i realno su im bili prvi tvrdji orah na SP do sada. Deluje mi da Egipat nije na nivou CV po dosad pokazanom.

Kod drugog gola Argentine bio faul u napadu ali kad si mali, za tebe nema pravde.

Sva čast za Z. Ostrva!

Nazad
Vrh Dno